PVC cevi - PVC cevi za industrijo, PVC industrijske cevi za različne panoge


PVC cevi - trdne, uporabne in praktično neuničljive

PVC cevi, skupaj z njihovimi spojnimi elementi ali fitingi, so izjemno trdne in praktično neuničljive, zato jih najdemo v številnih panogah. PVC cevi ne gnijejo, ne rjavijo in se s časom ne izrabijo, zato so zelo uporabne kot industrijske cevi. Kratek pogled na PVC cenik bo vam bo pokazal, da so tudi cenovno ugodna in zanesljiva rešitev. Dimenzije PVC cevi so lahko zelo različne, od najmanjših do velikega obsega.


PVC cevi - uporabite jih v različne namene

PVC cevi lahko uporabite v različne namene. V podjetju Betaplast d.o.o. vam z veseljem svetujemo tudi, katere PVC cevi so najprimernejše za določen tip namembnosti. Naše PVC cevi se uporabljajo v industrijske namene. Dimenzije PVC cevi izberite glede na vaše potrebe.


Industrijske cevi - PVC cevi namenjene za različne industrije

PVC industrijske cevi so vam v našem podjetju na voljo za različne panoge. Ponujamo PVC industrijske cevi za pripravo vode - priprava pitne vode, priprava industrijske vode, predelava odpadne vode. Industrijske cevi PVC so primerne tudi za kemijsko industrijo - mešanje in razredčevanje kemikalij. Ponujamo vam tudi PVC industrijske cevi, ki so namenjene za prehrambeno industrijo in farmacijo. Naše podjetje pa trži oz. dobavlja tudi industrijske cevi za hlajenje - za hlajenje trgovin, hladilnice, drsališča. Cevi uporabljene v industriji so lahko iz različnih materialov - PVDF cevi, PP cevi, PE cevi, ABS cevi in PVC-C cevi.

Betaplast d.o.o., PVC cevi, povezave do naše spletne strani: