Pošlji povpraševanje

Alu vrata so najboljša vhodna vrata - izdelamo jih po vaši meri!

Alu vrata so sodobna zunanja vrata, ki so varna, brezkompromisno trdna, tehnično izpopolnjena in estetsko dovršena. Vhodna vrata so ogledalo našega doma in na podlagi vhoda lahko naši obiskovalci veliko sklepajo o nas. Kakšna morajo biti vhodna vrata?Vrata se morajo popolnoma prilegati odprtini, ki je namenjena vhodu. Včasih so odprtine manjše, včasih pa zelo velike. Vrata po meri so zato popolna rešitev za popolno izvedbo vhoda. Izdelava po naročilu pa ponuja še nekatere druge prednosti. Ustvarite si lahko točno takšen vhod, kot si ga želite. Odločite se lahko za obsvetlobe ali vratna okna, izberete lahko poljubno barvo in stil vrat ter material. Alu vrata so zanesljiva, trdna in sodobna vrata, ki vlivajo samozavest. Lahko pa izberete tudi aluminijasta vrata s kombinacijo lesa, ki prinaša pridih topline v vaš dom. V vsakem primeru boste dobili kakovostna masivna vrata, ki so tehnično izpopolnjena in ki bodo vaše obiskovalce pustila brez besed.

Zunanja vrata, ki bodo pustila dober prvi vtis

Vhodna vrata veliko povedo o lastniku hiše ali stanovanja. Pirnar vhodi pa obiskovalce in mimoidoče vedno pustijo brez besed. To so zunanja vrata, ki sprožajo vzdihe občudovanja. Pirnar vhodi se lahko pohvalijo ne le z inovativnimi oblikami, temveč tudi z vrsto drugih inovacij, ki smo jih razvili in izpopolnili do potankosti. Različni nivoji površin, kljuke, čitalec prstnih odtisov, osvetlitev vhoda, odlična izolacija in izjemna debelina vratnega krila, ki ustvarja popolnoma varna masivna vrata - to so le nekateri atributi, ki krasijo naša alu vrata.

masivna vrata

Vrata bodo zaščitila in varovala vas ter vaš dom

Vhodna vrata morajo vlivati samozavest! Takšna so naša vhodna vrata, ki imajo lahko tudi do 14 cm debelo vratno krilo, ki daje občutek popolne varnosti. Zaradi svoje debeline in konstrukcije je vratno krilo togo in čvrsto. K temu je prispevala kombinacija najbolj kakovostnih in najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršena in natančna rokodelska izdelava ter inovativen način spajanja elementov.

Inovacije, ki navdušujejo!

Pirnar alu vrata so velikokrat nagrajevani vhodi, ki se lahko pohvalijo ne le z dovršenim videzom, temveč tudi s tehnično brezhibnostjo. Pravzaprav je zgodba Pirnar zgodba o stalnih inovacijah. Prvi smo razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila in prvi dosegli spoštljivo debelini 14 cm. Prav tako smo prvi uporabili 4-slojno zasteklitev, ki je prinesla tudi povsem nove ideje na področju estetskih možnosti. Naša alu vrata imajo kar 4-kratno tesnjenje vrat, kar dodatno izboljša njihovo izolativnost. Inovacije pa niso vse. Mojstrsko ročno delo, brezhibni in številni detajli, dovršene oblike in odlične lastnosti vrat naša aluminijasta vrata in ostala vrata naredijo neponovljivim. Naše vodilo je, da nič ni nemogoče. Zato smo v svojih razmišljanjih drzni in domiselni.

OGLEJTE SI VSE MODELE PIRNARJEVIH VHODOV

Vhod, ki ga lahko prilagodite sebi!

Vrata po meri oziroma izdelava po naročilu vam omogoča, da lahko alu vrata ali lesena vhodna vrata popolnoma prilagodite sebi. Izberite poljubne dimenzije, slog, barve in obdelavo površine. Prav tako je raznolika izbira ročajev, potezal, tolkal in ključavnic. Vaš vhod lahko tudi osvetlite. Diskretna LED osvetlitev omogoča, da vaša aluminijasta ali lesena vrata zažarijo tudi zvečer, in ne le pri sončni svetlobi. Za izdelavo vhoda skrbi vrhunska tehnologija in natančno mojstrovo oko. Vsaka naša vhodna vrata so mojstrski unikatni izdelek, ki je ročno izpiljen in popolno oblikovan in izdelan. To najbolj osebna vrata na svetu, ki so podprta s številnimi vrhunskimi certifikati in garancijami.

vrata po meri