Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata aluminij nudijo varno in prijetno bivanje


Vhodna vrata aluminij, ki jih izdelujemo v podjetju Pirnar so visoko kvalitetni izdelki. Izdelujemo jih ročno, kar pomeni, da so unikati. Visoka stopnja izolativnosti in varnosti sta lastnosti, ki naša vrata ločijo od konkurence. Razvili smo odlično tesnenje, ki je štirikratno, štirislojno zasteklitev, ki ščiti pred toplotnimi izgubami, ter debelino krila, ki je lahko kar do 14 cm. Varnost za hiše ali stanovanja predstavljajo različni sistemi, ki nudijo dobro kontrolo dostopa. To so sistem One Touch, kodna tipkovnica, večtočkovne ključavnice, razne oblike kljuk. Pri kodnih tipkovnicah, ki so vgrajene v okvir je potrebno poznati geslo, da se vrata odklenejo. Večtočkovne ključavnice imajo od dva do štiri močne kavlje, ki zagotavljajo varnost.

Vhodna vrata aluminijasta


Izbira vhodni vrat aluminij je lažja, če si ogledate razstavne eksponate v salonu


Najučinkovitejši sistem varovanja vašega stanovanja ali hiše je zagotovo sistem One Touch, ki smo ga razvili v našem podjetju. Deluje na podlagi prepoznavanja prstnih odtisov. Nameščen je lahko v potezalo, v krilo ali pa je skrit v zaščiti cilindra. V kombinaciji s potezalom nudita zelo dobro zaščito stanovanja ali hiše, saj potezalo, ki prevzame nalogo kljuke, ostane skrito v krilu dokler sistem One Touch ne prepozna prstnega odtisa. Ko ga prepozna, se potezalo izvleče iz krila in osvetli okolico, po kratkem času pa se avtomatsko uvleče nazaj. Če se odločite za sistem One Touch, za stanovanje ali hišo ne boste več potrebovali klasičnih ključev, kar je zelo praktično. Za sistem One Touch smo prejeli prestižno nagrado, ki se podeljuje za izjemne in pionirske dosežke na oblikovalskem področju. Podelil nam jo je eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovaje na svetu, nemški German Design Council.


Vhodna vrata aluminij imajo lahko steklena okna ali obsvetlobne elemente


Naše podjetje je nastalo iz majhne rokodelske delavnice, ki je bila ustanovljena leta 1968. Danes smo veliko družinsko podjetje, z več kot 200 zaposlenimi. Naša vizija je, da postanemo najboljši proizvajalec aluminijastih vhodnih vrat na svetu. Trenutno imamo razvejano prodajno mrežo povsod po svetu, cenjeni smo doma in v tujini. Naša vhodna vrata aluminij so izdelana ročno in iz najboljših materialov. Poleg aluminijastih vrat izdelujemo tudi vhode iz lesa. Oba tipa vhodov imata lahko vgrajeno steklo, ki predstavlja okno ali obsvetlobni element. V obeh primerih, se predsoba razsvetli in deluje bolj zračno, prostorno. Steklo za alu vrata lahko izbirate med različnimi barvami, vzorci in teksturami, v ponudbi imamo celo vitraž. Obsvetlobni elementi optično povečajo vhod in dajo hiši ali stanovanju poseben glamurozen izgled. Namestijo se lahko levo in desno od krila, lahko se namestijo tudi nad krilom. Maksimalna velikost vhoda z obsvetlobami je 280 x 350 cm. Primeren je za hiše in stanovanja z visokimi stropovi. Lahko se pa stranka preprosto odloči za vhod v nestandardnih dimenzijah.


Vhodna vrata aluminij nudijo zelo dobro izolacijo, saj imajo odlično tesnenje in zasteklitev


Vhodna vrata v stanovanje mereMere vhodnih vrat, ki jih izdelujemo, so zelo različne. V našem razstavno prodajnem salonu si lahko ogledate veliko razstavnih eksponatov zato upamo, da vam bodo pri končni odločitvi pomagali. Nasvet vam lahko dajo tudi naši prodajalci, ki so strokovno usposobljeni. Pri njih dobite tudi katalog vhodnih vrat, ki nudi veliko informacij o naših izdelkih. Največje mere kril, ki smo jih naredili so 130 x 300 cm, kar je tudi največja serijsko izdelana dimenzija do sedaj. Pred nami ni še nihče izdelal krila v takšni velikosti, kar pomeni, da smo pionirji na tem področju. Običajno se v hiše vgrajujejo večji alu vhodi kot v stanovanja. K temu botruje tudi varnost, ki jo nudijo. Večja in debelejša vrata aluminij so zelo toga in robustna, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Nudijo tudi zelo dobro tesnenje, saj imajo v primerjavi s konkurenco najboljši količnik za doseganje toplotne prevodnosti. V našem katalogu, ki ga lahko dobite po elektronski pošti ali osebno, so podrobno predstavljeni modeli, ki jih je skupno preko 260. Če imate kakšno vprašanje, nas lahko pokličete ali pa obiščete v salonu.

Vhodna vrata na prstni odtis:https://www.vsi.si/pirnar/vhodna-vrata-na-prstni-odtis

PURE VHODNA VRATA

KATALOG VHODNIH VRAT