Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata aluminij so izdelana iz najboljših materialov

Vhodna vrata aluminij so estetsko dovršena, inovativne oblike in čiste linije pritegnejo pozornost vsakega, ki se z njimi sreča. Vhod ustvari prvi vtis o stanovalcih zato je prav, da za svoj dom izberemo takšnega, ki nam je všeč in ki se sklada z zunanjostjo hiše. Izbirate lahko med modernimi in tradicionalnimi modeli. Moderne oblike si najpogosteje izberejo kupci, ki imajo sodobno grajeno hišo. Tradicionalne oblike pa največkrat izberejo lastniki podeželskih in starejših hiš. Če niste prepričani kakšna oblika bi bila najprimernejša za vaš dom, pridite v enega od naših salonov, ki sta v Ljubljani in v Mariboru. Naši prijazni svetovalci vam bodo predstavili in pokazali razstavne eksponate, ki so v salonu. Tako si boste lahko ogledali in preizkusili različne modele, lahko se boste tudi prepričali o kvaliteti, ki zagotavlja dolgo uporabno dobo vhodnih vrat. Katalog vhodnih vrat različnih modelov lahko dobite v salonu.

vhodna vrata iz aluminija - katalog


Vhodna vrata aluminij za hišo morajo nuditi zadostno varnost in udobje pri bivanju

Moderne in tradicionalne oblike vhodnih vrat za hiše ali stanovanja so na voljo v različnih barvah, lahko so tudi kombinirane z lesom, imajo lahko zasteklitev in LED razsvetljavo. Barve, med katerimi lahko izbirate delimo v pet skupin, ki so standardna bela barva v visokem sijaju ali mat izvedbi, Barve po RAL lestvici, lesni dekor, gladke mat barve ter kovinske in fino strukturne barve. Barvo zunanjih vrat aluminij izberemo glede na fasado hiše in po okusu posameznika. Če je fasada v svetli barvi, je najboljša izbira temna barva vhoda. V primeru, da je fasada temnejše barve pa priporočamo izbiro svetlega vhoda. Zasteklitev, ki jo nudimo je okno na krilu ali pa obsvetlobni elementi na levi in desni strani aluminijastih vhodnih vrat. Za zasteklitev uporabljamo različne barve in teksture stekla, ki imajo različne prosojnosti. Obsvetlobni elementi v prostor prepuščajo svetlobo, ki prostor optično poveča in da občutek zračnosti in prostornosti. Nudimo tudi vitraž, ki ima spektakularen izgled. LED osvetljava vhoda ima dve funkciji. Dekorativnost LED luči je čudovita, saj sta lahko osvetljena kljuka in prag z intimno svetlobo, ki pričara čudovit ambient. Ima pa LED svetloba tudi praktično funkcijo, saj nam v temi olajša vstop v hišo ali stanovanje.

vhodna vrata za hiše ali stanovanja


Standardne mere vhodnih vrat aluminij se običajno vgrajujejo v stanovanja

Izdelujemo različne velikosti aluminij zunanjih vhodnih vrat za hiše, ki so primerne za vsak dom. Poleg standardnih dimenzij, izdelamo tudi nestandardne. Največja dimenzija, ki jo proizvajamo serijsko je 130 x 300 cm. Na tržišču smo bili prvi, ki smo začeli izdelovati takšno dimenzijo serijsko. Nestandardne mere vhodnih vrat se običajno vgrajujejo v objekte z visokimi stropovi ali pa si jih zaželijo kupci, katerim so visoki vhodi preprosto všeč. Vhodna vrata v stanovanja so običajno standardnih dimenzij, saj je v večstanovanjskih objektih prostorska omejitev velika.

ALUMINIJASTA VHODNA VRATA RAZLIČNIH MER ZA VSAK VHOD


V našem katalogu najdete veliko informacij o aluminijastih vhodnih vratih

Vhodna vrata za stanovanja iz aluminij zagotavljajo visoko stopnjo varnosti, ki je pomembna za brezskrbno bivanje v hiši ali stanovanju. Hiša zahteva večjo varnost, še posebej, če se nahaja na osamljenem mestu. Razvili smo veliko varnostnih sistemov, ki so učinkoviti in zanesljivi. Kontrolo dostopa lahko izvajamo s kodno tipkovnico, ki je vgrajena v okvir. Za dostop je potrebno poznati ustrezno geslo. Drug način kontrole je sistem One touch, ki deluje na podlagi prepoznave prstnih odtisov. Je zelo zanesljiv sistem, saj je prstni odtis unikatna karakteristika posameznika. V kombinaciji s sistemom One touch, je uvlečno potezalo dodaten varnostni sistem. Ko One touch sistem prepozna stanovalca, se potezalo avtomatsko izvleče in nudi vstop v objekt. Ko se aluminijasta vrata zaprejo, se potezalo samodejno uvleče nazaj v krilo in postane neopazno. Za varnost skrbijo tudi ključavnice, ki so tri do pet točkovne in imajo dva do štiri masivne kavlje.