Pošlji povpraševanje

Aluminijasta vhodna vrata na prstni odtis so moderna vrata za stanovanje

Aluminijasta vhodna vrata, ki vlivajo samozavest - to so Pirnar vhodna vrata za stanovanje. V našem podjetju se zavedamo, da vhodna vrata niso zgolj vrata. So vhod v nov svet in na podlagi prvega vtisa lahko obiskovalci veliko izvejo o lastnikih. Zato se splača dobro premisliti, kakšen prvi vtis želimo ustvariti. Preden se odločite, kakšna vhodna vrata želite, dobro premislite o tem. Pri nas lahko izbirate med vrhunskimi vhodnimi vrati v različnih stilih, izvedbah in materialih. Naša moderna vhodna vrata so opremljena z inovativnim čitalcem prstnega odtisa, kar pomeni, da lahko za varnost svojega doma poskrbite že z neponovljivim dotikom svojega prsta. Ponujamo vam najbolje izolirana aluminijasta vhodna vrata na svetu, ki bodo poskrbela za popolno udobje v vašem domu. Če vam ustreza brezkompromisna trdnost in čvrstost aluminija, izberite aluminijasta vhodna vrata, ki so lahko tudi vhodna vrata z obsvetlobo. Ste ljubitelj topline lesa? Ali pa želite kombinacijo lesa in aluminija? Pri Pirnarju je vse mogoče!

Vhodna vrata za stanovanje z obsvetlobo ali brez, z oknom ali brez

Vhodna vrata Pirnar so lahko opremljena tudi z vratnim oknom, ki je estetsko dovršen element, ki ne le osvetljuje vežo z dnevno svetlobo, temveč je to oblikovno čudovit in dragocen poudarek na vratih. Ne glede na to, ali bodo vaša vhodna vrata imela vratna okna ali ne, lahko prostor za njimi izdatno osvetlimo z obsvetlobami levo in desno od vrat. Če vam prostor to dopušča, lahko ustvarite vtis veliko večjega in veličastnejšega vhoda s pomočjo vhodnih vrat z obsvetlobo. Moderna vhodna vrata so na voljo v različnih barvah, zato jih lahko popolnoma prilagodite vašemu stilu in poskrbite, da se bodo skladala z okolico in fasado hiše.

moderna vhodna vrataaluminijasta vhodna vrata

Najbolje izolirana vhodna vrata na trgu - inovativna moderna vhodna vrata

Pirnar vhodna vrata z obsvetlobo ali brez so vrata, ki zbujajo občudovanje, saj nobenega drugega vhoda ne krasijo tako inovativne oblike. Te plenijo pozornost z različnimi nivoji površin in s čisto ter popolno gladkostjo. Do kar štirikratna zasteklitev ponuja neskončne možnosti v igri tekstur in vzorcev. Naša vhodna vrata ponujajo odlično izolacijo, izjemno, tudi do 14 centimetrov debelo vratno krilo pa daje občutek popolne varnosti. Vratno krilo je zaradi debeline in posebne konstrukcije zelo togo in čvrsto. Pri Pirnarju smo prvi razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila in pri dosegli debelino 14 centimetrov. Prav tako smo prvi uporabili štirislojno zasteklite, ki je prinesla tudi nove estetske možnosti. Naša inovacija je tudi 4-kratno tesnjenje vhodnih vrat, kar še dodatno izboljšuje izolativnost.

Vhodna vrata na prstni odtis - vrhunska vrata za vaš dom

Naša vhodna vrata, tako aluminijasta kakor tudi lesena in kombinirana, so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov. Vrata so plod drzne zasnove, navdihujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Izdelana so iz dragocenih in skrbno izbranih materialov. Vsak detajl aluminijastih vhodnih vrat ima svoje mesto in svoj pomen. Vhodna vrata lahko popolnoma prilagodite sebi, saj lahko izberete poljubno dimenzijo, poljuben slog in eno od oblik znotraj tega sloga. Na voljo pa imate tudi poljubne barve in obdelavo površine. Med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami so neštete kombinacije, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne. Izbira aluminijastih vhodnih vrat na prstni odtis je odlična rešitev za vas in vaš dom!

Vhodna vrata Pirnar - unikatna vrata, brezhibne izdelave

Vsa naša vrata so unikaten in ročno izpiljen izdelek, ki je podprt z vrhunskimi certifikati in garancijami. Cilj podjetja Pirnar ni izdelovanje dobrih vhodov, ampak mojstrovin. Zato smo v preteklih letih izdelali najbolje izolirana aluminijasta vhodna vrata na svetu in v serijski proizvodnji uresničili množico tehničnih in oblikovnih inovacij, za katere redno prejemamo nagrade. Kolekcije Pirnarjevih vrat so navdihujoče. Šele ko si jih boste ogledali v živo, si boste lahko predstavljali velikost vhoda.