Pošlji povpraševanje

ALU vhodna vrata za hiše – katera izbrati, na kaj moramo biti pozorni?

ALU vhodna vrata za hiše so kvalitetna, zanesljiva in energetsko varčna, s svojim izjemnim videzom pa pritegnejo čisto vsak pogled. Ko izbiramo nova vhodna vrata za hišo, moramo najprej odgovoriti na vprašanje, kateri material izbrati. Poleg aluminija imamo na voljo še les, plastiko, na voljo pa so tudi različne kombinacije, vključno z jeklom in steklom. Vsak izmed materialov ima svoje prednosti in slabosti, zato je težko odgovoriti kateri je boljši, vse to pa je odvisno tudi od pričakovanj, želja in stila novega lastnika. Medtem ko nekateri prisegajo na kombinacije s steklom, so drugim všeč masivni leseni vhodi in tretjim hladnejša, trpežna vhodna vrata, kot so bila tista na graščinah. Kljub temu pa danes ne moremo spregledati izjemne priljubljenosti ALU vhodnih vrat, ki so vse pogostejša izbira. Ena izmed njihovih prednosti je možnost izdelave po meri, kar pomeni, da si lahko praktično vsakdo ustvari svoj sanjski vhod. Velikokrat pa je končna odločitev bodočega lastnika odvisna tudi od tega, kje bodo vrata nameščena (je to bivalni ali poslovni objekt) in kako pogosto se bodo uporabljala. Kvalitetna ALU vhodna vrata za hiše so zelo odporna in neobčutljiva na mehanske udarce, zato v vseh primerih presežejo pričakovanja posameznika.

ALU vrata ALU vrata

Širok izbor ALU vhodnih vrat izredne kvalitete

ALU vhodna vrata izražajo osebni stil posameznika, ne glede na to, ali gre za dom ali za poslovni objekt. Vhod je tisti, ki nas od vstopa v objekt odvrne, ali pa nas pritegne. Pove veliko o zgradbi sami in nenazadnje tudi o njenem lastniku. Lepa ALU vhodna vrata imajo velik vpliv na zunanji izgled hiše, zlasti, kadar so prilagojena fasadi in drugim karakteristikam objekta ter se odlično ujemajo z njegovo okolico. Hkrati varujejo našo zasebnost, saj ločujejo naš dom ali poslovni prostor od zunanjega okolja, zato prispevajo k občutku varnosti. V podjetju Pirnar stremimo k popolnosti, zato inovativne in nagrajene oblike ALU vhodnih vrat Pirnar privlačijo pozornost tako lastnikov kot obiskovalcev. Obiskovalcem in mimoidočim sporočajo, da lastnik hiše ceni popolnost, saj jih odlikujejo popolne oblike, brezhibna zasnova in precizna ročna izdelava. Materiali, iz katerih so izdelana, so skrbno izbrani, izkušeni mojstri pa poskrbijo, da so vsi detajli videti popolni. Obliko in izgled ALU vhodnih vrat lahko stranka določi sama, saj je vhod izdelan po meri, pri tem pa ima možnost kombinirati različne oblike, barve in steklo.

Preberite si več o tem kako izbrati prava vrata za vas

Si želite inovativnih, prestižnih ALU vhodnih vrat?

Pirnarjeva ALU vhodna vrata za hiše so dobitniki prestižnih nagrad, ne le v Sloveniji, temveč po vsem svetu. Govorimo o vhodih prihodnosti z večnivojsko zasnovo vratnega krila, o ravnih vhodih, kjer so vsi elementi v isti ravnini. Prvi smo serijsko izdelali ALU vhodna vrata izjemnih dimenzij in najboljše toplotne izolativnosti. Pri nas imate možnost izbire med različnimi stili z odlikami, kot so vzdržljivost, estetskost, odpornost na vremenske razmere in obrabo, odlična zvočna in toplotna izolativnost ter varnost. Vedno zadostimo omenjenim kriterijem, saj (kot smo omenili) stremimo k popolnosti, zato poskrbimo, da bodo ALU vhodna vrata vedno dobro opravljala svojo nalogo. Izdelujemo ALU vhodna vrata za hiše za vse ljubitelje udobja. Udobje pomeni, da lahko pozabite na nadležno iskanje hišnih ključev, da lahko zagotovite varnost doma z enim dotikom prsta. Udobje pomeni toplo hišo tudi v najhujši zimi. Udobje je tudi prijazna in diskretna razsvetljava na vhodu, kjer jo najbolj potrebujete. Če tudi sami stremite k popolnosti, si oglejte čudovite nagrajene Pirnarjeve modele, med katerimi boste brez dvoma našli svoj vhod!