Naravna kozmetika za vsakogar

Naravna kozmetika je le podaljšek vizije živeti zdravo in povezano z naravo. Če kupujemo bio živila in uporabljamo ekološka čistila, je edino logično, da tudi na telo dajemo naravno kozmetiko. Vsi izdelki, ki jih nanesemo na kožo, se lahko dokaj hitro znajdejo tudi v našem krvnem obtoku, saj je koža zelo prepustna. Nikakor torej ni vseeno, če se mažemo s kozmetiko za obraz, ki vsebujejo umetne snovi, parabene, parafine in sintetične konzervanse. Najboljša izbira za vaše telo je vrhunska naravna kozmetika, sploh kozmetika za obraz, ki je ogledalo vašega zdravja in počutja.

Naravna kozmetika

Popolna skrb za telo z naravnimi izdelki

V trgovini Norma so znani po svojih bio izdelkih: živilih, prehranskih dodatkih, čistilih ipd. Njihova ponudba zajema tudi izjemno naravno kozmetiko različnih proizvajalcev, s katero boste lahko poskrbeli za celotno telo, in to za vse člane družine. Asortman naravne kozmetike je zelo širok. Začne se pri naravnih milih, gelih za tuširanje, šamponih in balzamih za lase. Ponujajo naravne dezodorante, naravne zobne kreme in celo naravne barve za lase. Osnova vsakodnevne nege vsake ženske je seveda dobra krema za obraz. Naravna kozmetika za obraz vključuje tudi tonike in čistilne gele, piling, dober balzam za ustnice in seveda kremo za sončenje. Poleg naravne kozmetike za sončenje boste dobili tudi zaščito proti klopom in komarjem, naravna olja in lake za nohte. Pozabili niso niti na moško kozmetiko, ki je prav tako pomembna, in pa na naravno kozmetiko za dojenčke. Za najmlajše, ki imajo veliko bolj občutljivo kožo, je še posebej pomembno, da dobijo primerne proizvode, ki ne razdražijo kože ali ji kako drugače škodujejo. Normina naravna kozmetike za dojenčke in mamice oba nežno popelje čez prve mesece novega življenja.

Olje avokadovo - Sanct BernhardMaslo karitejevo - Akoma

Naravna kozmetika s certifikatom

Ni vsaka kozmetika, na kateri piše "iz naravnih sestavin", tudi res neoporečna. V mnogih so še vedno skrite škodljive sestavine. Vedno izberite naravno kozmetiko s certifikatom, ki zagotavlja 100% preverjen izvor sestavin in kontrolirano proizvodnjo. Takšna kozmetika je danes zelo iskana in cenjena, saj se uporabniki čedalje bolj zavedajo pomena zdravih izdelkov, ki temeljijo na naravnih surovinah in zares pomagajo, na pa le še ustvarjajo dodatne potrebe, vodijo v odvisnost kože ali pa celo dolgotrajne poškodbe. V trgovini Norma ste lahko povsem prepričani, da je kozmetika za obraz in vsa ostala naravna kozmetika iz vrhunskih sestavin. Ko kupite naravno kozmetiko s certifikatom, ste svoj denar pametno vložili. Postanite torej tudi vi eden od mnogih potrošnikov, ki prisegajo na naravno.