Polikarbonatne plošče - uporabnost, kvaliteta in ugodna cena

Polikarbonatne plošče so uporabne, saj so odporne na mehanske in vremenske vplive. Prenašajo velike temperaturne razlike - vse od -100 pa do +135 stopinj Celzija. Zato jih lahko uporabljamo na veliko mestih. So težko vnetljive in so dobro obstojne v vroči vodi. Največkrat se uporabljajo pri gradnji različni nadstreškov, tal, toplih gred ali rastlinjakov.

Enoslojne polikarbonatne plošče se lahko pohvalijo z veliko pozitivnimi lastnostmi. Med drugim so izjemno odporne na udarce in vremenske vplive, imajo izvrstno svetlobno propustnost, so ognjevarne in stabilne pri spremembi temperatur. Cenik enoslojnih polikarbonatnih plošč si lahko ogledate na naši spletni strani, o cenah polikarbonatne plošče pa nas lahko povprašate tudi po telefonu. 

polikarbonatne plošče

Cene polikarbonatnih plošč so ugodne - oglejte si ponudbo ravnih plošč

Odločite se lahko za nakup ravnih ali ukrivljenih polikarbonatnih plošč. Vse plošče, ki vam jih v podjetju MS VISCOM d.o.o. ponujamo se lahko pohvalijo z visoko odpornostjo in kvaliteto. Cena ravne polikarbonatne plošče je ugodna, ponujamo pa vam tudi njeno montažo.

Oglejte si cenik polikarbonat plošč na naši spletni strani in se prepričajte o ugodni ceni polikarbonat plošče. Odločite se za nakup različnih polikarbonat plošč in s tem zagotovite trajnost in dolgo življenjsko dobo objekta, ki ga bodo plošče sestavljale. V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite po telefonu in z veseljem vam bomo svetovali o nakupu polikarbonatnih plošč. Povprašate nas lahko tudi o možnostih njihove montaže.

PREVERITE PONUDBO POLIKARBONATNIH PLOŠČ >>