Usnjene sedežne garniture za večno eleganco in udobje

Usnjene sedežne garniture nikoli ne pridejo iz mode. Naj gre za klasične modele ali bolj minimalistične oblike, ki se lahko nameščajo tudi v poslovne prostore, z usnjeno sedežno garnituro nikoli ne zgrešite. V italijanskem podjetju Natuzzi oblazinjene sedežne garniture izdelujejo že skoraj šest desetletij in v tem času so si pridobili ugled in spoštovanje vse svetovne konkurence. Začetnik podjetja je prisegal na družinsko tradicijo, negovanje materialov ter sozvočje oblik in barv. Ta načela so ohranili do danes in prinesla so jim svetovno slavo. Njihov zastopnik v Sloveniji je Maros d.o.o., ki vam ponuja vse najbolj prodajane in cenjene modele usnjenih sedežnih garnitur tega kultnega proizvajalca. Saj veste, kaj pravijo, da Italijani znajo uživati v življenju – in del njihovega prepoznavnega življenjskega sloga je gotovo tudi estetski dizajn. Prinesite si majhen košček italijanskega sladkega življenja, la dolce vita, tudi v svoj dom ali pisarno.

Oblazinjene sedežne garniture

Oblazinjene sedežne garniture z dodatnimi funkcijami za počivanje in sproščanje

Oblazinjene sedežne garniture iz naše ponudbe so udobne, trpežne in izjemno kvalitetne. Oblikovane so v skladu z anatomskimi zakonitostmi in omogočajo najboljši možen počitek in sproščanje. Lahko se jim doda tudi mehanizem za počivanje ali masažo. Izpostaviti velja nekaj modelov, denimo Plie, ki je izredno udobna sedežna garnitura. Njena povišana hrbtišča, v ledvenem delu oblikovana anatomsko, vam omogočajo sproščanje in masažo obenem, saj ima vgrajeno novo trostopenjsko funkcijo triple motion. Prilagajate si lahko nagib hrbtišča in sedišča, pa tudi višino dviga nog, kar vam zagotavlja popoln nadzor nad vašim položajem in pritiskom na ledveni del. Kot za ostale modele tudi tukaj velja, da si lahko sami določate sestavo usnjene sedežne garniture in poljubno kombinirate, iz katerih delov jo boste sestavili. Tako lahko optimalno izkoristite prostor, ki ga imate na voljo, in vanj postavite ne le lepo in udobno, ampak tudi najbolj primerno oblazinjeno sedežno garnituro. Če se recimo odločite za model Tempo, boste prihranili pri prostoru, njen stil je minimalističen. Stoji na kovinskem podnožju, sedežni del pa lahko poglobite s premikanjem sedežnih blazin.

Izberite sedežne garniture s trosedi ali druge udobne sedežne garniture v ponudbi

Med usnjenimi sedežnimi garniturami ljudje velikokrat poznajo Chester, klasični model sedežne ganiture s trosedom. Tudi tega najdete v ponudbi podjetja Natuzzi, saj ga je v moderni različici oblikoval znameniti Claudio Bellini in ga poimenoval po znameniti milanski operi La Scala.  Gre za sodobno interpretacijo legendarnega kavča, ki združuje večen dizajn in udobje klasike. Polnjenje je visokokakovostno, sedeži pa globoki ter na voljo v treh različnih dolžinah, ki se jim pridružuje tudi ustrezen fotelj. Skorajda dopolnjuje pa ta klasični model moderen kavč Iago. Ta tekstilna ali usnjena sedežna garnitura se ponaša s širokimi nasloni za roke, nastavljivimi hrbtnimi naslovi in izjemno udobnimi sedeži. Ne glede na vaše stilske preference boste med našo ponudbo našli svoj popolni par.

Sedežne garniture dvosedi

Na naši spletni strani tudi sedežne garniture z dvosedi in modeli za odprodajo

Če ste omejeni s prostorom, lahko med usnjenimi sedežnimi garniturami izberete tako, ki se bo prilegala tudi manjšim dimenzijam. Zlasti sedežne garniture z dvosedi so primerne za manjša stanovanja ali pisarne, nimajo pa nič manj dodatnih mehanizmov kot večji modeli. Zato vam svetujemo, da dobro preučite vaše zmožnosti, tako prostorske kot finančne. Med našimi modeli za odprodajo namreč najdete tudi razstavne eksponate, ki so pogosto cenovno ugodnejši. Poleg vsega ostalega iz našega asortimaja tudi te najdete tako na spletu kot na naših prodajnih mestih. Preglejte ponudbo na naši spletni strani in se oglasite pri nas preko telefona, elektronske pošte ali osebno. Naj vas prepriča kakovost, ki jo je prepoznalo tisoče zahtevnih kupcev, vajenih le najboljšega.

SEDEŽNE GARNITURE Z LEŽIŠČI