Sedežne garniture z ležiščem Natuzzi

Sedežne garniture z ležiščem so idealna izbira, ko doma občasno potrebujete udobno dodatno ležišče. Vsekakor je dobro imeti še kakšno ležalno površino, saj nikoli ne veste, kdaj boste dobili goste. Tudi sedežne garniture s posteljno funkcijo se lahko prostorsko prilagodi, ogromna je prav tako izbira materialov in modelov. Tako dobite svojo sedežno garnituro po naročilu, ki se bo odlično skladala s preostalim pohištvom. Natuzzijeve sedežne garniture z ležiščem zagotavljajo udobno sedenje in spanje, s svojimi elegantnimi linijami pa so tudi prelep okras. Trenutno pri nas poteka še odprodaja sedežnih garnitur do -40 %, saj se pripravljamo na prihod novih modelov. Preverite našo ponudbo in kupite raztegljivi kavč, na primer dvosed z ležiščem, še posebej ugodno.

Bogata izbira sedežnih garnitur s posteljno funkcijo

Natuzzi sedežne garniture z ležiščem lahko dobite v različnih postavitvah: fotelj, trosed ali dvosed z ležiščem. Na voljo so v usnju ali tkaninah različni barv in vzorcev. Pri nekaterih je možno naročiti snemljive prevleke iz tkanine, kar omogoča zelo preprosto čiščenje. Priljubljena izbira je na primer dvosed z ležiščem Clark ali pa modela Capriccio in Notturno (odličen za kotno garnituro z izvlečnim ležiščem). Na naših sedežnih garniturah se boste zbudili sveži in spočiti, saj se kosajo s spanjem v pravi postelji. Gostje vam bodo še kako hvaležni. Ne glede na prostor, kjer želite imeti sedežno garnituro z ležiščem, bomo skupaj poiskali rešitev za idealen sestav, tako da dobite krasno sedežno garnituro po naročilu.

sedežne garniture z ležiščem

Uporaba, vzdrževanje in garancija raztegljivih kavčev

Sedežne garniture s posteljno funkcijo imajo lahko zelo dolgo življenjsko dobo, če zanje ustrezno skrbimo. V vseh salonih Natuzzi lahko dobite set za čiščenje usnja in tkanin, da bo pohištvo pravilno vzdrževano. Na voljo vam je celotna knjižica navodil za uporabo in vzdrževanje sedežne garniture z ležiščem, brez sramu pa lahko o tem vprašate tudi naše prodajalce. Ko investirate v tako dober kavč, se splača zanj tudi dobro skrbeti, da bo lep in kvaliteten še dolgo. Ker verjamemo v odličnost svojih sedežnih garnitur z ležiščem, vam seveda podarjamo tudi garancijo. Za leseno konstrukcijo oziroma okvir dobite zagotovljeno 10-letno garancijo, za prevleke, polnila in mehanske dele pa velja 2-letna garancija.

Na prvem mestu ste vi - naše stranke

Trudimo se za vaše udobje, vse od prihoda v salon do postavljene sedežne garniture v dnevni sobi. Naši svetovalci in arhitekti vam bodo pomagali pri vseh vprašanjih ter vam s svojimi izkušnjami svetovali pri izbiri. Ponujamo vam različne možnosti plačila, tudi namenski kredit do 36 mesecev, obročno in kartično plačevanje. Z veseljem nam stopimo nasproti in najdemo način financiranja, ki je za vas najbolj optimalen.

Poskrbeli bomo tudi za brezplačno dostavo, montažo sedežne garniture z ležiščem in odvoz embalaže. Izdelek bo tako pri vas zelo hitro, da lahko čim prej začnete uživati v novem udobju. Na vašo željo lahko organiziramo tudi odvoz stare sedežne. Ker se pri pogosti uporabi pogosto zgodi kakšna poškodba, vam zagotavljamo še hitro in strokovno servisiranje.

raztegljivi kavč

OGLEJTE SI PONUDBO NATUZZI SEDEŽNIH GARNITUR

Italijanski stil in kakovost

Natuzzi že od leta 1959 prepričuje s svojim estetsko dovršenim oblazinjenim pohištvom. Danes smo prepoznani in cenjeni povsod po svetu, od Brazilije do Avstralije, naš center pa ostaja v osrčju Evrope. Vsi naši izdelki so narejeni v skladu z visokimi standardi kakovosti in aktualnimi trendi s področja mode in umetnosti. Delujemo s spoštovanjem do okolja in zdravja ljudi ter nudimo širok izbor materialov sedežnih garnitur. S programom 3D Design vam bodo naši svetovalci brezplačno in neobvezujoče pripravili simulacijo doma z izbrano opremo, da si boste lahko natančno predstavljali videz sedežne garniture v vašem prostoru. Natuzzi salone najdete v Ljubljani (rezidenca), Celju in Slovenski vasi. Pridite in izberite svoj novi fotelj ali dvosed z ležiščem še danes.