Fotelji - usnjeni so priročni, praktični in večnamenski

Fotelji so poleg sedežnih garnitur nepogrešljiv kos pohištva v vsaki dnevni sobi, vse pogosteje pa jih srečujemo tudi v spalnicah. Zasnovani so tako, da nam omogočajo kar se da velik užitek s telesnega, pa tudi z estetskega vidika. Ena izmed prednosti foteljev je, da jih lahko namestimo tudi v manjše prostore, zato se lahko v tem primeru namesto za sedežno garnituro odločimo za dva ali več manjših foteljev, na katerih bodo naši gosti z veseljem posedeli in pokramljali z nami. Sodobni fotelji so največkrat usnjeni, saj je usnje trpežen material z dolgo življenjsko dobo, hkrati pa je zelo enostavno za vzdrževanje. Nič ni lepšega kot počitek na udobnem usnjenem fotelju ali sproščanje pred TV po napornem dnevu! Še preden se lotimo izbire novega kosa pohištva za dnevno sobo, razmislimo, kam ga bomo postavili in s kakšnim namenom si ga želimo, šele nato pa se lotimo izbire dimenzij, barve in materiala, iz katerega bo fotelj izdelan. Na trgu je namreč na voljo veliko različnih oblik usnjenih foteljev, ki nam zagotavljajo užitek ob branju, kramljanju s prijatelji, dremež ali gledanje najljubšega programa na TV. Pazimo, da ima izbrani fotelj naslonjalo za roke, morda tudi za noge in visoko naslonjalo za hrbet in noge. Da bi bilo sproščanje na fotelju kar se da prijetno, moramo izbrati takšnega, na katerega sedemo brez težav in prav tako brez težav z njega tudi vstanemo. Večina usnjenih foteljev podpira celotno telo od glave do pet, zato je preživljanje časa na njih za vsakogar neprecenljivo.

Udoben fotelj

Sprostite se v vašem najljubšem položaju

Če se želite osvoboditi vsakodnevnega stresa, potem bi morali razmisliti o postavitvi usnjenega fotelja v vašo dnevno sobo. V prvi vrsti poskušajte poiskati odgovor na vprašanje, kaj bi ustrezalo vam, šele nato pa presodite, v kakšnem stilu bi moral biti zasnovan fotelj, da bi se kar najbolje podal v vaš prostor. Fotelji so lahko majhni, veliki, masivni, lahkotni, formalni, temnejših barv, svetlejših barv, sodobni ali malce bolj starinskega videza. Med različnimi materiali, iz katerih so izdelani fotelji, so najbolj priljubljeni prav tisti iz umetnega in pravega usnja, ki predstavljajo trajnost in udobje. Usnje kot material odlično vpliva na človekovo razpoloženje, je enostavno za čiščenje (tudi v primeru madežev), hkrati pa se več kot odlično ujame s preostalim pohištvom v prostoru. Bombažni, žametni, platneni fotelji in fotelji iz drugih materialov so sicer privlačni na videz, vendar nimajo dolge življenjske dobe, pa tudi njihovo čiščenje je vse prej kot enostavno.

Preverite tudi sedežne garniturez ležiščem

Vaša garancija za najbolj ekskluzivno usnje

Fotelje in sedežne garniture za dnevne sobe Natuzzi zaznamuje dizajn, ki se konstantno obnavlja, a hkrati ostaja edinstven in nezmotljiv. Natuzzi je nepremagljivo udobje z najnaprednejšimi tehnologijami. Ena izmed prednosti nakupa Natuzzijevih usnjenih kosov pohištva je zagotovljena 10-letna garancijska doba za leseno konstrukcijo ter 2-letna garancija za prevleke, polnila in mehanske dele. Če iščete udoben in na videz privlačen usnjeni fotelj z dolgo življenjsko dobo, izberite Natuzzi. Usposobljena ekipa sodelavcev bo poskrbela za brezplačno dostavo, montažo in odvoz embalaže, zato bo kupljeni izdelek bo pri vas doma hitro in v dogovorjenem terminu. Poleg gotovinskega plačila vam ponujamo različne možnosti plačil, kot so namenski kredit do 36 mesecev ter obročno in kartično plačevanje. Za popolno udobje v lastnem domu izberite kose pohištva Natuzzi, ki vas bodo v vseh pogledih očarali!

Preverite ostale sedežne garniture