Kotna sedežna garnitura Natuzzi – moderna kakovost  in eleganca

Kotna sedežna garnitura je eden od najbolj prepoznavnih kosov pohištva v vašem stanovanju. Njene odlike so, da po eni strani prihrani prostor, ker je oblikovana v obliki črke L, po drugi strani pa je tudi pribežališče, kjer se lahko udobno namestimo. Zlasti v modernem času, ko nam ritem življenja narekujejo hitri in napolnjeni urniki, je kotna sedežna garnitura tisti otok miru in domačnosti, po katerem hrepenimo ves delovni ali šolski dan. To je lahko bolj ali manj elegantna sedežna garnitura, saj so danes meje med službenim in domačim svetom vse bolj zabrisane. Kotne sedežne garniture Natuzzi so raznolike tako po stilu kot po materialih, vse pa so izjemno kakovostno izdelane in prava paša za oči. Gotovo ste jih že kje opazili, saj padejo v oči zaradi svoje izjemne prefinjenosti in očitne kakovosti izdelave ter značilnega in prepoznavnega italijanskega sloga.

Sedežna garnitura po meri

Elegantne sedežne garniture iz najkakovostnejših materialov

Italijansko pohištvo je po vsem svetu znano in cenjeno zaradi svoje elegance in inovativnosti. Natuzzi je ena od najbolj prepoznavnih znamk kotnih sedežnih garnitur in ostalega pohištva že skoraj šest desetletij. Kdo se ne spomni večnih filmskih klasikov italijanskega filma, v katerih pogosto vidimo tudi legendarne kose pohištva Natuzzi. Zdaj si s tem koščkom zgodovine lahko opremite vaš lasten dom in izberete eno od naših sedežnih garnitur iz bogate ponudbe. Na voljo so tudi bolj retro stili, ki vam pričarajo dejanski občutek tistega časa, ko je Italija doživela svoj gospodarski razcvet. Zgodba našega podjetja se začne konec petdesetih let, ko je podjetje zraslo iz inovativne in napredne ideje ustanovitelja, Pasqualeta Natuzzija. Hitro je pridobilo na ugledu in prepoznavnosti ter se od takrat naprej se širilo in povečevalo svojo ponudbo in ugled. Danes smo dejavni na svetovni ravni.

Sedežne garniture za dnevno sobo ali fotelji za spalnico oziroma pisarno

Današnji trend prelivanja časa med poklicnim in zasebnim življenjem ter tendence v oblikovanju, da se tudi poslovni prostori opremljajo veliko bolj domačno in toplo kot nekoč pomenijo, da se tudi v pisarnah pogosto uvajajo kotički, kjer lahko namestite elegantne sedežne garniture. V naši ponudbi najdete veliko primernih modelov in oblik, pa tudi velikosti in materiale si lahko prilagodite, da vam popolnoma dopolnjujejo poslovni ali bivalni prostor. Naše elegantne sedežne garniture so lahko odličen kotiček za sklepanje poslovnih dogovorov ob kavici, sedežne garniture za dnevno sobo pa bodo dopolnile vaš prostor, ne glede na to, ali stojijo v kuhinji podjetja ali v vaši domači dnevni sobi.

Sedežne garniture za dnevno sobo

Če ne najdete sedežne garniture želenih dimenzij, nudimo sedežne garniture po meri

Kotna sedežna garnitura mora v nekaterih stanovanjih zapolniti določene luknje, ki nastanejo med različnimi kosi pohištva, in prav zaradi tega je tako pripravna in raznolika. V naši ponudbi imamo vse standardne velikosti za naše modele, vendar včasih ne moremo nuditi vseh želenih dimenzij sedežnih garnitur. V takšnih primerih se nam vsekakor oglasite in vedno vam bomo podali roko s prilagojenimi sedežnimi garniturami po meri. Te so na voljo tudi tistim, ki bi radi nekaj posebnega in izvirnega. Imate idejo za neobičajno barvo ali stil? Poglejte našo spletno stran in izberite med našimi modeli kotnih sedežnih garnitur. Če tam ne najdete vaše sanjske, pa si jo zamislite in vaše sanje vam bomo uresničili. Oglasite se nam v enem od naših prodajnih mest po Sloveniji ali nas kontaktirajte preko spleta ali telefona. Razumemo, da je kotna sedežna garnitura eden od najbolj čustveno zaznamovanih kosov pohištva v vašem domu, zato vam bomo podali vse informacije in napeli vse sile, da najdete tisto pravo. Prepričani smo, da to v naši bogati in kakovostni ponudbi ne bo težko.

MAROS NATUZZI