Moderna sedežna garnitura z relax funkcijo

Pravilno izbrana in moderna sedežna garnitura se mora lepo podati v prostor in se hkrati prilegati različnim slogom opreme ter pohištva. Na izbiro je široka ponudba različnih modelov, ki bodo v vsako dnevno sobo prinesli dodaten pridih prestiža. Ponašajo se namreč z nadvse elegantnim dizajnom in zagotavljajo visoko stopnjo udobja. Po napornem delovnem dnevu ni lepšega kot zlekniti se na mehek kavč, kar najboljši proizvajalci tudi dobro vedo. Inovativna sodobna tehnologija zato omogoča številne funkcije, ki bodo počitek še izboljšale: masažne funkcije za noge ali hrbet, premična naslonjala za vrat in stopala itd. Sedežne garniture z relax funkcijo omogočajo enostavno prilagoditev naklonov za udoben počitek ter sprostitev. To zagotavljajo inovativni relax mehanizmi z ločenim upravljanjem s pomočjo gumbov.

Usnjena sedežna garnitura

Pester nabor materialov: blago ali usnje?

Material je pri nakupu pohištva vedno pomemben dejavnik, ki ga je treba upoštevati v skladu z že obstoječo opremo in barvami v našem domu. Moderne sedežne garniture so na voljo v širokem izboru blaga različnih barv ter v usnju, pravem ali Protecta. Pri slednjem gre za zelo kakovostno in visoko odporno usnje s posebnim zaščitnim slojem na površini, ki material ščiti pred madeži. Glavno prednost predstavlja naravna mehkoba in nizka stopnja obrabe, saj bo tak material ostal lep in nespremenjen še vrsto let, ne glede na naš življenjski slog, majhne otroke ali hišne ljubljenčke. Vzdrževanje in čiščenje je preprosto: navadno se uporablja vlažne in suhe krpe, saj se materiala ne sme preveč prepojiti. Prav tako se ga ne sme sušiti na soncu ali z močnimi grelci kot so radiatorji ali sušilci za lase. Ne glede na to, ali se boste odločili za sedežne garniture iz blaga ali usnja, gre pri obeh za kakovostno izdelavo, ki pa vseeno zahteva redno vzdrževanje za dolgoročno zadovoljstvo.

Sedežna garnitura

Garniture iz blaga in s posteljno funkcijo

Sedežne garniture, raztegljive v ležišče, so praktična odločitev, ki pogosto pride prav. Uporablja se jih lahko kot dodatni prostor za sedenje ali pa kot občasno ležišče, ko pridejo na obisk gosti. Mehanizem, ki se uporablja za postavitev postelje, je preprost za uporabo: navadno gre za dvo- ali trizložni sistem. Pri dvozložnem sistemu se postelja postavi tako, da se najprej odstrani sedalne blazine, potem pa dvigne dvižno in prečno letev ter spusti vzglavnik. Ležišče se pospravi v obratnem vrstnem redu. Trozložni sistem uporablja podoben postopek, le da se mehanizem odpre z dvigom sprednje letve, potem pa se postelja namesti z drugo dvižno letvijo in še tretjo letvijo, ki se jo postavi na tla. Garniture s posteljno funkcijo omogočajo miren spanec še tako zahtevnim gostom, ki se bodo zjutraj zbudili sveži in naspani.

PREVERITE NAŠO PONUDBO SEDEŽNIH GARNITUR Z LEŽIŠČEM