Nakup moderne sedežne garniture po meri

Sedežna garnitura je pomemben del vsake dnevne sobe. Če je udobna in se hkrati ujema tudi s podobo celotnega doma, ponavadi predstavlja prijeten kotiček za druženje, pogovor in skupno gledanje televizije celotne družine. Po drugi strani pa lahko z dizajnom, ki se ne sklada s preostalim pohištvom, brcnemo v temo; zato je potrebno tako velikemu nakupu nameniti dovolj pozornosti. K sreči obstaja široka in pestra izbira različnih modelov, stilov, velikosti in materialov sedežnih garnitur, tako da vsakdo najde nekaj zase. Najboljša izbira je model, ki združuje estetiko (ki je seveda stvar osebnega okusa – preprostost ali ekstravaganca?) in udobje. Za slednje poskrbijo počivalne funkcije in udobno oblazinjenje, tako da bo popoldanski počitek zares osvežujoč. Seveda pa ni odveč obisk prodajnega salona, da se garniture ogleda in preizkusi tudi v praksi. Navsezadnje se je težko odločiti le s pomočjo slik v katalogu.


Trosed ali dvosed z ležiščem

Sedežna garnitura po meri je odlična izbira za vse, ki si želijo v svojem domu zgolj najboljše. Trosed ali dvosed z ležiščem ponuja udobno posteljno funkcijo, ki se lahko kosa s spanjem v običajni postelji. Ležišče je primerno za vsakodnevno popoldansko spanje ali pa zgolj za občasne obiske sorodnikov ali prijateljev, ki se zjutraj ne bodo zbudili neprespani in razboleli, temveč popolnoma zadovoljni in spočiti. Modeli so na voljo v najrazličnejših materialih, od usnja do tkanin različnih barv ter vzorcev. Prav tako so na voljo različne postavitve: fotelj, trosed ali dvosed. Priljubljena izbira je tudi tako imenovana »mix« izvedba, kjer se uporablja kombinacija usnja in tkanine. Velik pomen je potrebno posvetiti tudi polnilu, ki mora zagotavljati odlično podporo, dolgoročno obstojnost in nespremenjen videz tudi po več letih uporabe. Prava izbira sedežne garniture ne predstavlja zgolj udobnega prostora za počitek, temveč tudi lep okras v vsaki dnevni sobi.


Miren spanec in sedežna garnitura z ležiščem

Moderne sedežne garniture se ponašajo z elegantnim dizajnom, ki vključuje premišljene majhne detajle, hkrati pa popolno funkcionalno in dimenzijsko prilagodljivost. Eleganten končni videz zagotavlja popolno estetsko dovršenost. Vsi modeli združujejo inovativno tehnologijo, ki poskrbi za vrhunsko udobje, hkrati pa za udoben počitek ali spanec. Hrbtne blazine in nasloni za glavo omogočajo stopenjsko dvigovanje glede na višino, določene garniture pa so opremljene tudi s skritimi postajami za polnjenje pametnih telefonov in integrirano avdio opremo. Ta bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne glasbene ljubitelje, saj se ponaša s kvaliteto na najvišjem nivoju. Določeni kavči vključujejo tudi posebne prostostoječe pregrade in odprte pohištvene elemente, ki lahko služijo kot dodatna odlagalna površina za televizijski daljinec, časopis ali jutranjo skodelico kave. 

Preverite našo ponudbo sedežnih garnitur z ležiščem