Počivalnik podpira zdravje, ponuja udobje in je stilska ikona doma

Počivalniki so alfa in omega v udobju, ki ga ponuja oblazinjeno pohištvo. Popolnoma se prilagodijo vsakemu uporabniku in ponujajo podporo telesu, tako da se lahko vsak na njem resnično sprosti in spočije. Največkrat si tako udobje in popolno sprostitev privoščimo zvečer, ko si na TV-počivalniku ogledamo najljubše oddaje. Tak udoben počivalnik za dnevno sobo kmalu postane najbolj priljubljen kos pohištva in brez njega si svojih prostih trenutkov v svojem domu ne znamo več predstavljati. Zase si želimo najboljše in zato izberemo vrhunsko kvaliteto brez kompromisov – počivalnike Natuzzi, ki že dolgo slovijo po samih presežnikih. Odlikujejo jih neprekosljiv italijanski dizajn, premišljena oblika, izbrani materiali in dovršena izdelava. Kaj bi si lahko želeli še več?

Počivalniki z različnimi funkcijami za popolno razvajanje

Počivalnik nam v trenutku ponudi popolno udobje, saj z aktivacijo funkcije za sprostitev preprosto odpremo naslonjalo za noge, da so podprte na želeni višini, in si nagib hrbtnega zaslona prilagodimo po svojih željah. Poleg te funkcije imajo lahko Natuzzijevi počivalniki električno ali ročno upravljanje mehanizmov. Če nam je udobneje nastavljati položaje počivalnika za dnevno sobo z daljinskim upravljalnikom, izberemo počivalnik z električnim upravljanjem mehanizmov. S pritiski na gumb si zagotovimo najidealnejši položaj, kot nam prija prav tisti trenutek. Podobno nas razvajajo počivalniki z mehanizmom, ki se upravlja ročno – tako da se z rokami opremo na opirala, z ročico sprožimo mehanizem ali pritisnemo na nožni del. Noge in hrbtenica so tako zmeraj idealno podprti in v položaju, ki nam najbolj prija. To je pravi počitek. Tako se lahko v miru posvetimo branju knjige, pogovoru, sprostitvi ali ogledu oddaj na televiziji. Vsi Natuzzijevi mehanizmi so kvalitetno izdelani in bodo brezhibno delovali dolgo vrsto let. Počivalniki z mehanizmi so lahko samostojni ali kot del sedežne garniture.

udoben počivalnik

Dobrodejna masaža na domačem TV-počivalniku

Velike koristi dobrodejne masaže na telo so znane že stoletja – in zdaj jih v njih lahko uživamo v domači dnevni sobi na svojem TV-počivalniku, ko združimo koristno s prijetnim in si na primer vzamemo med masažo čas za ogled televizijskih oddaj. Natuzzijevi počivalniki z električno masažo so obogatitev življenja in odlična podpora zdravju. Izbiramo lahko modele z dvema vrstama masaž, in sicer za hrbtne in vratne mišice, ali pa modele počivalnikov s še tretjo vrsto masaže – šiatsu. Med masažo se mišice sproščajo in s tem se sprošča pritisk na vretenca. Mehanizem v počivalniku masira na dva načina: mišice razteguje in krožno masira. Vrsto in trajanje masaže nastavljamo z daljinskim upravljalnikom, tako da si jo sproti prilagajamo, najdlje pa ena masaža lahko traja 15 minut. Hkrati z masažno funkcijo lahko nastavljamo nagib sedenja in podporo za noge.

Čudovit in moderen dizajn – umetnina sredi dnevne sobe

Natuzzijevi počivalniki so moderno in stilsko dizajnirani, nekatere med njimi so oblikovali znani italijanski arhitekti. Ravne ali zaobljene linije, visoko naslonjalo zanimivih oblik, žlahtni materiali – tak počivalnik za dnevno sobo zagotovo pritegne poglede in privzdigne vzdušje v domu. S svojimi čudovitimi oblikami so prave umetniške stvaritve in okras doma. Na izbiro so različice počivalnikov iz tkanine ali usnja, ki je preprosto za vzdrževanje in ker je naravno, vnaša v dom toploto in žlahtnost. Dizajn pa zdaleč ni edina odlika Natuzzijevih počivalnikov. Vsak je vrhunsko ergonomsko oblikovan in daje telesu potrebno oporo med sedenjem. TV-počivalniki z izvlečnim mehanizmom nas zazibljejo v mehek zapredek. Natuzzijeva posebnost je počivalnik s taburejem Re-Vive, ki je prava revolucija v tehnologiji. Brez mehanizmov se z dovršeno ergonomsko obliko prilagaja položaju telesa. Več kot 150 barvnih tonov je še eno zagotovilo več, da se počivalniki Natuzzi podajo v vsako izbrano okolje.

tv počivalnik