Sedežne garniture z ležiščem združujejo učinkovitost in eleganco

Sedežne garniture z ležiščem velikokrat predstavljajo idealen način za reševanje prostorske stiske v spalnici ali dnevni sobi. Postavite jih lahko tako, da se ponoči brez velikega truda prelevijo v neudobnejšo posteljo, podnevi pa jih uporabljamo kot dnevno sedežno garnituro v salonu, dnevnem prostoru ali celo v pisarnah. Moderni načini izdelave in najbolj kakovostni materiali, ki jih uporablja Natuzzi, pomenijo, da vam nikoli ni treba izbirati med kvaliteto ali estetiko. V naši ponudbi najdete najbolj raznolike modele sedežnih garnitur s posteljno funkcijo, na katerih je kakovost spanja in počitka primerljiva z običajnimi ležišči. Sedežne garniture z ležiščem postajajo vse bolj pogosta rešitev tudi v primerih, ko moramo zagotoviti dodatno ležišče za prijatelje ali sorodnike, ki nas občasno obiščejo. V tem primeru se eleganten kos pohištva v dnevni ali delovni sobi hitro prelevi v udobno posteljo. Nikoli več ne boste v zadregi, če se vam bodo nepričakovano najavili na obisk sorodniki ali prijatelji vaših otrok. Tudi samo boste bolj mirni, če veste, da lahko sebi in vašim dragim omogočite miren spanec, tudi ob prostorskih stiskah.

Sedežne garniture na zalogi

Sedežne garniture s posteljno funkcijo iz ponudbe podjetja Maros Natuzzi

Naše sedežne garniture z ležiščem so kot ostale udobne sedežne garniture na voljo v različnih velikostih, modelih in materialih. Sedežne garniture s posteljno funkcijo imajo izvlečno ležišče, ki se enostavno namesti in spet shrani, ko ga ne potrebujete več. Hitri in enostavni mehanizmi ne zahtevajo nobenega znanja ali fizične moči. Velikosti ležišč so primerljive z običajnimi ležišči in lahko udobno prespijo eno, dve ali tri osebe. Postavite jih lahko tudi v kot prostora in tako pridobite dodatne prostorske zmogljivosti. Vse naše sedežne garniture z ležiščem so del uveljavljenih in priznanih modelov naše blagovne znamke. Ogledate si jih lahko na naši spletni strani, kjer vam predstavimo tudi vse tehnične lastnosti. Ni se vam treba več odločati med kakovostjo ali eleganco, saj so naše sedežne  garniture s posteljno funkcijo tako udobne kot tudi izjemno prefinjene.

Med našimi udobnimi sedežnimi garniturami so dvosedi, trosedi in fotelji

V hitrem tempu življenja, kakršen je današnji, je udobna sedežna garnitura nekakšno pribežališče, kjer se lahko sprostimo, si privoščimo trenutek zase, ki ga delimo z bližnjimi ali kakšno dobro knjigo ali filmom. Glede na vaše prostorske in druge zmogljivosti in želje vam ponujamo pestro paleto sedežnih garnitur: dvosedi ali trosedi se dopolnjujejo s fotelji in sedalniki v podobnih ali komplementarnih modelih ali stilih. Vse naše sedežne garniture so prilagojene ostalim modelom in so dobavljive v istih slogih izdelave. Izbirate lahko med usnjem ali različnimi vrsti tekstila, med polnili pa uporabljamo zgolj dolgožive in kakovostne materiale.

Udobna sedežna garnitura

Sedežne garniture na zalogi v spletni trgovini in na prodajnih mestih

Natuzzi je zgodba o italijanski kakovosti in stilu, ki je prepoznaven in nezamenljiv. Naša kakovost, dopolnjena z večno eleganco, je znana po vsem svetu in številne zadovoljne stranke z vseh celih to potrjujejo. V Sloveniji imamo tri lastna prodajna mesta na različnih delih države. Vabimo vas, da si ogledate našo pestro ponudbo sedežnih garnitur, ki so predstavljene na spletni strani v sliki in besedi. Postanite del velike družine, ki nam zaupa in se zbira na naših čudovitih izdelkih, kjer deli dobro in slabo. Vedno pa vam lahko zagotovimo, da boste na naših sedežnih garniturah z ležiščem spali spanec pravičnega. Vedno smo odprti tudi za vaše želje in vam želene zahteve vključimo v ponudbo, da vam jo popolnoma prilagodimo. Naši sodelavci prisegajo na osebni stik in se vam bodo popolnoma posvetili ter vam predstavili vse raznolike možnosti iz naše ponudbe. Oglasite se nam po telefonu, prek spletnega obrazca ali osebno, naša vrata so odprta in čakamo na vas.

PRODAJA NATUZZI POHIŠTVA