Sedežne garniture in dvosedi z ležiščem, ki se jih nikoli ne naveličate!

Sedežne garniture z ležiščem nam omogočajo udobno sedenje, poležavanje, sproščanje in nenazadnje tudi spanje, zlasti tiste, ki imajo posteljno oziroma relax funkcijo. Pravzaprav so središče dnevnega prostora in dogajanja v njem, zato ni vseeno, katero sedežno garnituro oziroma dvosed z ležiščem bomo izbrali. Nakup kavča ni nekaj, kar bi počeli vsako leto, zato je povsem normalno, da se nam ob nakupu porajajo številna vprašanja, na katera moramo poiskati odgovore. Ne le, da morajo biti sedežne garniture s posteljno funkcijo udobne za počitek in se lepo podati v prostor – če imamo otroke ali hišne živali, potem nam je zagotovo zelo pomembno tudi, da jih je mogoče enostavno očistiti in vzdrževati. Če želimo na sedežni garnituri poležavati, je še posebej pomembno, da izberemo kar se da udobno s širokimi sedišči in okrasnimi blazinami, ki jih lahko razporejamo po lastnih željah oziroma okusu. Po drugi strani pa – če bomo na sedežni garnituri največ časa sedeli, potem ne potrebujemo takšne z ležiščem, posteljno funkcijo oz. relax funkcijo. V tem primeru bo namreč najboljša izbira sedežna garnitura z ožjim sediščem in višjim naslonjalom, ki bo poskrbelo za pravilno držo. Danes se ljudje še vedno najpogosteje odločamo za usnjene sedežne garniture z relax funkcijo, ki nam nudi podporo nog ter oporo hrbtišča in glave, v primeru prostorske stiske pa so zelo pogosta izbira tudi dvosedi z ležišči.

sedežne garniture z ležiščemSedežne garniture z ležiščem


Udobje, moderen videz in vrhunska kakovost

Preden se lotimo izbire in nakupa, razmislimo, kaj pri tem postavljamo na prvo mesto. Nam je pomembno, da je sedežna garnitura udobna, enostavna za vzdrževanje, ima dolgo življenjsko dobo, da se lepo poda k preostalemu pohištvu v prostoru? Vsekakor razmislimo, na katero mesto jo bomo postavili, saj bomo tako lažje izbrali primerne dimenzije in obliko. Za vsakogar, ki išče udobno, trajno, moderno in bivanju prijazno sedežno garnituro ali dvosed z ležiščem, priporočamo izbiro takšnih iz usnja, saj njihova življenjska doba traja tudi več desetletij. Nakup kakovostne in udobne sedežne garniture z ležiščem je zato pametna investicija. Časi, v katerih so bile sedežne garniture in dvosedi zgolj lepi na pogled, vendar neudobni za sedenje ali počitek, so minili, zato lahko danes izberemo modo in udobje hkrati! Sinonim za udobje in kvaliteto so sedežne garniture z ležišči Natuzzi. Vse Natuzzijeve sedežne garniture, dvosedi, zofe in fotelji imajo zagotovljeno 10-letno garancijo za leseno konstrukcijo (okvir) ter 2-letno garancijo za prevleke, polnila in mehanske dele. Izdelane so v Italiji, kjer se izdelujejo že vse od leta 1959, v tem času pa so na svojo stran pridobile številne zadovoljne uporabnike, ki se navdušujejo nad njihovo trajnostjo in udobjem, pa tudi videzom, ki se poda v vsak dnevni prostor.

Več o sedežnih garniturah z ležiščem

Zakaj izbrati sedežno garnituro s počivalnikom ali z mehanizmom za sproščanje?

V kolikor od sedežne garniture ali dvoseda pričakujete visoko raven udobja, potem izberite takšno z mehanizmom za sproščanje oziroma relax funkcijo. Sedalni del se bo tako zelo hitro spremenil v udoben naslonjač. Pomembno pa je, da v tem primeru izberete primeren in trpežen material, kot je usnje, ki diha, absorbira vlago in se vse leto prilagaja temperaturi telesa. Prepričani smo, da boste svojo novo sedežno garnituro z ležiščem našli v ponudbi podjetja Natuzzi, v katerem vam bomo z veseljem pomagali izbrati!

Sedežne garniture s počivalniki

Poglejte ponudbo