Moderne sedežne garniture v prepoznavnem italijanskem slogu

Moderne sedežne garniture niso zgolj minimalistične ali industrijsko oblikovane. Sodobni trendi oblikovanja pohištva združujejo najboljše iz preteklosti in so zazrti v prihodnost. To razumejo izdelovalci vrhunskih pohištvenih znamk, med katerimi prednjači Natuzzi. Ta italijanska blagovna znamka je prepoznavna in cenjena po vsem svetu ter svoj prefinjeni slog razvija že od konca petdesetih let. Tudi pri Natuzziju razumejo, da se tradicija uspešno spaja z najnovejšimi tehnološkimi trendi in znanstvenim ter industrijskim napredkom, kar vključujejo v svoje sedežne garniture. Prodajno so uspešni po vsem svetu, v Sloveniji je njihov zastopnik podjetje Maros d.o.o.. Slovenski trg pokrivajo s tremi prodajnimi mesti, kjer lahko vse modele preizkusite, ter spletno trgovino, ki vam je na voljo ves čas. Zmeraj se lahko tudi oglasite za več informacij, saj je nakup pohištva za dom ali pisarno vedno izjemno osebna in pomembna priložnost.

Sedežne garniture iz usnja

Sedežne garniture s funkcijami so večstranke in elegantne

Sedežne garniture s funkcijami so odlična izbira za vse, ki imate radi dobro izkoriščen prostor, čas ali druge vire. Takšnih nas je brez posebnega spraševanja gotovo veliko, saj sodobni ritem življenja zahteva veliko sposobnost koncentracije in združevanja različnih nalog na enem mestu. Temu so se odzvali tudi v podjetju Natuzzi pri izdelavi modernih sedežnih garnitur s funkcijami. Izbirate lahko med dodatnimi mehanizmi, ki vam omogočajo sproščanje ali optimalno izkoriščanje prostora. Več modelov modernih sedežnih garnitur je tako na voljo z ležišči, saj se zavedamo, da je prilagodljivost bivališč dandanašnji izjemnega pomena. Tako ne boste nikoli več v zadregi ali stiski s prostorom za prenočevanje sorodnikov ali prijateljev, seveda pa je to lahko tudi vaše osnovno ležišče. Nikoli ne bo treba sprejemati kompromisov in se odločati med estetiko ali sedežnimi garniturami s funkcijami, saj so pri Natuzziju vedno enako elegantni v svojih dovršenih detajlih.

Organiziramo redno odprodajo sedežnih garnitur s počivalnimi mehanizmi

Moderne sedežne garniture so veliko več kot le kos pohištva in italijanska znamka Natuzzi je vodilna v trajnostnih tehnoloških inovacijah za vaše odlično počutje. Njihove sedežne garniture s funkcijami omogočajo počivanje, sproščanje in masažo. Tako lahko izbirate med naslanjači, fotelji, dvosedi ali trosedi z vgrajenim počivalnim mehanizmom, ki vas razvaja in se sproži zgolj z dotikom na gumb. Sestavite si lahko tudi oblike, ki se prilegajo kotom in vašim prostorom. Na voljo so različni materiali, stili in barve, kar se popolnoma prilagaja vašim željam in možnostim. Tudi med odprodajo sedežnih garnitur se najdejo kosi, ki so opremljeni z mehanizmi za počivanje, kar jih naredi še bolj dostopne.

Sedežne garniture iz blaga

Če oklevate pri sedežni garnituri iz usnja, vam predlagamo sedežne garniture iz blaga

Sodobni potrošnik je ozaveščen in tudi pri Natuzziju se zavedajo, da morajo moderne sedežne garniture odgovarjati vsem zahtevam, tudi etičnim. Ravno zaradi tega vedno zagotavljajo, da so njihovi izdelki trajnostno naravnani in da se spoštujejo okoljski in etični standardi. Njihovi modeli so na voljo v usnjeni ali tekstilni različici, pri čemer vam ni treba izbirati med kvaliteto, saj so vsi vrhunske izdelave.  Natuzzi s svojo družinsko tradicijo pooseblja trajnostne vrednote ter v svojih obratih udejanja spoštovanje narave in dobrobit človeka, saj njihov leseni material izvira iz obnovljivih gozdov, vse izdelke pa obdelujejo brez uporabe škodljivih kemikalij. Za svoje visokokakovostne moderne sedežne garniture so prejeli številne certifikate in standarde, med njimi ISO 14001, ISPO 9001 in OHSAS 18001.

Osebni pristop Natuzzija nadaljujemo tudi pri Maros d.o.o., kjer smo vam vedno na voljo za informacije, preizkušanje ali druge storitve. Oglasite se nam osebno, po telefonu ali prek naše spletne strani, z veseljem vam bomo razkrili vse skrivnosti tega sveta italijanskega udobja, ki je zdaj dostopen tudi vam!

VEČ O SEDEŽNIH GARNITURAH Z LEŽIŠČEM