Kotna sedežna garnitura za dnevno sobo z modularnim sistemom

Kotna sedežna garnitura je primerna za manjše in večje prostore. Zaradi modularnega sistema je zelo prilagodljiva kar pomeni, da lahko elemente poljubno dodajamo dokler nismo zadovoljni z velikostjo in obliko želenega sestava. Elementi iz katerih so sestavljene kotne sedežne garniture za dnevno sobo so trosedi, dvosedi, fotelji in kotni elementi. Vsak element se lahko v sestavu ponovi večkrat, zato so možne različne kombinacije, da se pohištvo lahko idealno prilagodi prostoru. V naši obširni ponudbi imamo tipske sestave, ki so na zalogi in imajo zelo kratek dostavni čas. V razstavno prodajnih salonih si lahko ogledate široko ponudbo in se prepričate o kvaliteti naših izdelkov. V primeru, da vam noben tipski sestav ne ustreza, vam je na voljo sedežna garnitura po meri. Pri izbiri vam lahko pomagamo z našim novim programom 3D design, s katerim pripravimo simulacijo vašega doma z izbrano stanovanjsko opremo. 3D predstavitev izvedemo v našem salonu ali pa pri vas doma.

sedežna garnitura po meri

Kotna sedežna garnitura po meri je narejena v dimenziji, ki se optimalno prilega prostoru

Kotna sedežna garnitura po meri je izdelana popolnoma po vaših željah. To pomeni, da se je potrebno najprej odločiti za model, ki se ga izbira glede na ostalo opremo, ki jo imate v vašem domu. Potem sledi izbira velikosti oziroma izbira elementov, iz katerih bo sestavljena vaša nova kotna sedežna garnitura. Dimenzije je potrebno prilagoditi prostoru, v katerem jo boste imeli. Izbira materiala je povsem odvisna od osebnih preferenc posameznika. Barvo kotne sedežne se običajno izbere na podlagi barv ostalega pohištva oziroma barvne palete, ki definira prostor. Ponavadi se v manjše prostore in v prostore z nezadostno naravno ali umetno svetlobo postavlja svetlejše pohištvo, ki prostor razsvetli. Za prostrane svetle prostore pa priporočamo večje garniture v temnejših barvah.

PREVERITE PONUDBO SEDEŽNIH GARNITUR NATUZZI

Kotna sedežna garnitura po meri je na voljo v dveh vrstah visoko kvalitetnega usnja

Sedežna garnitura po meri ima lahko prevleke iz usnja ali iz tkanine. Uporabljamo dve vrsti usnja: usnje Natural in usnje Protecta. Usnje Natural je naravno ustrojeno usnje, ki ima več naravnih značilnosti kot so na primer razlike v barvnih odtenkih, brazgotinah in podobno. Usnje Protecta je zaščiteno usnje, ki ima zaradi manj naravnih značilnosti, enotnejši videz. To vrsto usnja priporočamo lastnikom hišnih ljubljenčkov, saj se zaradi dodatnega sloja barve to usnje lažje popravi v primeru poškodb. Na voljo so vam številni vzorci in barvne različice usnja. Barvna karta se konstantno spreminja, lahko pa vedno izbirate med več kot 150 barvami usnja. Usnje se med seboj razlikuje tudi v debelini in teksturi. Usnjena kotna sedežna garnitura vam bo dolgo služila in ohranjala lep izgled, če jo boste pravilno vzdrževali oziroma čistili. Priporočamo redno brisanje prahu in takojšnje čiščenje manjših madežev. Za čiščenje uporabljajte ph nevtralno milo razredčeno z vodo in mehko belo krpo. Sčasoma barve usnja pobledijo kar je naravna lastnost.

sedežne garniture iz blaga

Kotne sedežne garniture iz blaga so izdelane iz materialov, ki so zelo odporni na obrabo

Sedežne garniture iz blaga so narejene iz številnih tehničnih in naravnih tkanin, ki so na voljo v različnih barvah in strukturah. Izbrani najboljši materiali so kombinacija praktičnosti in izredne mehkobe kar najbolje predstavlja italijansko kakovost in stil. Na vseh materialih izvajamo posebno kontrolo kakovosti, s katero merimo njihovo odpornost na obrabo. Prevleke iz tkanine so lahko snemljive ali pa ne. Pri modelih s snemljivimi prevlekami posebno pozornost posvečamo izbiri tkanin, da zagotovimo nespremenjenost tehničnih in estetskih lastnosti tudi po večkratnem pranju. Čistijo se lahko na dva načina: s suhim ali mokrim pranjem. Pri suhem pranju se uporabljajo organska topila, ki nudijo enak učinek čiščenja kot pri pranju z vodo. Mokro pranje pa je proces, ki je razdeljen na tri faze: čiščenje, izpiranje ter sušenje. Izredno je pomembno, da se tkanina pere na temperaturi, ki je navedena na etiketi. Po pranju je nujno potrebno tudi pravilno likanje prevlek.