Sedežne garniture – klasične in moderne sedežne garniture

Izbira prave sedežne garniture je pomembna odločitev, saj gre za osrednji in najbolj uporaben predmet v vsaki dnevni sobi. Ni samo del pohištva na ogled, temveč ga tudi zelo pogosto uporabljamo. Zato je še kako pomembno, da se na njej počutimo sproščeno in udobno. Za izbiro sedežne garniture si zato vzamemo več časa kot pri ostalih kosih pohištva. Kavči, zofe, kotne sedežne garniture in fotelji so središče dnevne sobe, zato želimo, da je naša sedežna garnitura udobna in nam nudi sproščujoče trenutke. Ob vsem tem seveda pričakujemo, da je stilsko dovršena in odraža naš osebni slog. V naši ponudbi najdete tako garniture vrhunskih proizvajalcev kot tudi takšne po ugodnih cenah. Izbirate lahko med različnimi materiali kot so usnje, eko usnje, blago ali mikrotkanine.  

Sedežna garnitura

Moderne sedežne garniture – praktične, udobne in prijazne za uporabo

Moderne sedežne garniture odlikujejo rave in čiste linije, ki odražajo skrbnost, izbran življenjski slog in izvirnost gostitelja. Bistvo moderne dnevne sobe je v čim večji odprtosti in dihanju prostora. Zato so moderne sedežne sedežne praktične in udobne, predvsem pa so prijazne za uporabo in vzdrževanje.

Moderne sedežne garniture z svojim videzom takoj privlačijo poglede obiskovalcev, saj lepo dopolnijo vsako dnevno sobo. Z uporabo inovativne tehnologije poskrbijo za vrhunsko udobje, ki se med drugim lahko zagotovi s stopenjskim dvigovanjem naslonov za glavo. Na voljo so vam elegantne usnjene sedežne garniture v klasični ali kotni izvedbi, pa tudi moderne sedežne garniture iz blaga v različnih barvah in vzorcih. Prav vsi modeli se ponašajo z elegantnim dizajnom in prefinjenimi detajli, ki podajo garnituri še tisto zadnjo piko na i in popolno estetsko dovršenost. Številne počivalne funkcije ter udobno oblazinjenje moderne sedežne garniture pa omogočajo udobno sprostitev ali počitek.

Sedežna garnitura z ležiščem

Usnjene sedežne garniture – moderna eleganca, lepota, moč in prefinjenost

Če želite kakovostno sedežno garnituro, ki ne zahteva napornega vzdrževanja, je najbolje izbrati sedežno garnituro iz usnja. Usnjene sedežne garniture odlikujejo kakovost, trpežnost in minimalno vzdrževanje, zato bo dolgo ohranila prvotni videz. Izbirate lahko med umetnim ali naravnim usnjem. Seveda je najboljše, da izberete kar naravno usnje, saj gre za material, ki diha in se hkrati prilagaja temperaturi telesa. Prav iz tega razloga je usnje najprimernejši material za moderne sedežne garniture.

Čeprav je nekoliko dražja, se nakup usnjene sedežne garniture obrestuje, saj se takšen izdelek ponaša z izjemno visoko kakovostjo in zelo dolgo življenjsko dobo. Zakaj si je torej ne bi tudi vi privoščili usnjene sedežne garniture? Naj gre za naravno ali umetno usnje – usnjena sedežna garnitura po meri bo v prostor vnesla prefinjen in sodoben videz.

Sedežna garnitura z ležiščem ali brez?

Naše dnevne sobe in domovanja so različnih velikosti, zato so danes na voljo odlične stilske rešitve tudi za manjše dnevne prostore in garsonjere. Sedežna garnitura z ležiščem predstavlja idealno rešitev pri opremljanju majhnih stanovanj, saj omogoči, da isto sobo uporabljamo tako za spanje kot tudi za zabavanje gostov, ki bi jim bilo sicer nerodno sesti na posteljo. Čez dan pa pridobimo tudi veliko prostora. Naše raztegljive sedežne garniture so sestavljene tako, da dosegajo višek udobja, ki bo zadovoljil še tako zahtevne stranke.

Je vaše stanovanje premajhno? Razmišljate o nakupu sedežne garniture z ležiščem? Preden se odpravite na lov za ustrezno sedežno garnituro, dovolite nekaj nasvetov. Najprej pomislite, kako boste raztegljivo sedežno garnituro uporabljali. Če boste sedežno garnituro raztegovali vsak dan, bodite pozorni predvsem na njeno udobje, trpežnost in ergonomičnost. Nujno preverite, kakšna je vzmetnica, saj je od tega odvisna kakovost vašega spanja. Mehanizem za raztegovanje ležišča naj bo čim lažji. Če bo raztegljiva sedežna garnitura namenjena le občasni uporabi, se pri nakupu lahko bolj osredotočite na lep videz in dizajn. Raztegljive sedežne garniture (odprodaja prinaša prihranek pri nakupu) so danes na voljo v množici barv, stilov in vzorcev, zato jih skušajte uskladiti z barvno shemo vašega doma. Tudi prevleke so iz najrazličnejših materialov, celo iz usnja. Pomembno je, da izberete pravo velikost sedežne garniture. Preučite, koliko prostora lahko zavzame raztegnjena in v prodajalno vstopite z natančnimi merami. Sedežne garniture po meri bodo najbolje izkoristile dani prostor.

Sedežne garniture z relax funkcijo