Sedežne garniture po naročilu najbolje izkoristijo dani prostor

Največja prednost, ki jo prinaša izdelava sedežne garniture po naročilu, je prilagodljivost željam in potrebam uporabnika. Sedežna garnitura je tako v celoti prilagojena prostoru, omogoča funkcionalnost in popoln izkoristek slehernega prostega kvadratnega centimetra. Izdelava sedežne garniture po naročilu pride prav tudi takrat, kadar v obstoječi serijski ponudbi ne najdemo želene sedežne garniture. Prav tako izdelava po naročilu pogosto odraža željo po individualnosti in izpolnitvi osebnih pričakovanj.

Sedežne garniture po meri dajo prostoru večji izkoristek in lepši estetski videz, uporabniku pa večjo funkcionalnost in udobje. Pri načrtovanju sedežne garniture po meri se lahko poigravate z dimenzijami, materiali, oblikami in barvami, ki bodo olepšale videz dnevne sobe.

Sedežna garnitura je lahko tudi v obliki črke L. Takšno lahko postavite tudi v kot in tako kar najbolje izkoristite prostor. Prav tako lahko sedežno garnituro sestavite iz enoseda, dvoseda in troseda. Odločite pa se lahko tudi za izdelavo sedežne garniture z ležiščem ali shranjevalnim predalom. Sedežna z ležiščem predstavlja idealno rešitev pri opremljanju majhnih stanovanj, saj omogoča, da isto sobo uporabljamo tako za spanje kot tudi za zabavanje gostov, ki bi jim bilo sicer nerodno sesti na posteljo. Čez dan pa pridobimo tudi veliko prostora.

Sedežna garnitura

Sedežne garniture po naročilu – izdelava prilagojena željam in zahtevam kupca

Izdelava sedežnih garnitur je popolnoma prilagojena vašim željam in zahtevam, razpoložljivosti prostora in seveda vašemu slogu življenja. Če želite, da bi vaša sedežna garnitura (z ležiščem ali brez) izžarevala domačnost in toplino lesa, potem je klasična sedežna garnitura prava rešitev za vas. Če pa niste ravno ljubitelj lesa in se bolj navdušujete nad čistimi, ravnimi linijami, drznimi barvami in funkcionalnimi ter domiselnimi rešitvami pa vam bomo izdelali moderno sedežno garnituro, ki se bo popolnoma ujemala z vaši navdušenjem nad modernim slogom.

Pri oblikovanju moderne sedežne garniture po naročilu se osredotočamo na čiste in ravne linije, ki odražajo skrbnost, izbran življenjski slog in izvirnost gostitelja. Moderne sedežne garniture so praktične in udobne, predvsem pa so prijazne za uporabo in vzdrževanje. Na voljo so vam elegantne usnjene sedežne garniture v klasični ali kotni izvedbi, pa tudi moderne sedežne garniture iz blaga v različnih barvah in vzorcih. Prav vsi modeli se ponašajo z elegantnim dizajnom in prefinjenimi detajli, ki podajo garnituri še tisto zadnjo piko na i in popolno estetsko dovršenost. Številne počivalne funkcije ter udobno oblazinjenje moderne sedežne garniture pa omogočajo udobno sprostitev ali počitek.

Sedežna garnitura z ležiščem

Sedežne garniture s posteljno fukcijo – odlična rešitev za manjša stanovanja

Sedežne garniture s posteljno funkcijo predstavljajo idealno rešitev pri opremljanju majhnih stanovanj, saj omogočajo, da isto sobo uporabljamo tako za spanje kot tudi za zabavanje gostov, ki bi jim bilo sicer nerodno sesti na posteljo. Preden nakupom sedežne garniture s posteljno funkcijo je dobro premisliti, kako jo boste uporabljali. Če boste sedežno garnituro raztegovali vsak dan, bodite pozorni predvsem na njeno udobje, trpežnost in ergonomičnost. Mehanizem za raztegovanje ležišča naj bo čim lažji. Nujno preverite, kakšna je vzmetnica, saj je od tega odvisna kakovost vašega spanja.

Če bo raztegljiva sedežna garnitura namenjena le občasni uporabi, se pri nakupu lahko bolj osredotočite na lep videz in dizajn. Raztegljive sedežne garniture so danes na voljo v množici barv, stilov in vzorcev, zato jih skušajte uskladiti z barvno shemo vašega doma. Tudi prevleke so iz najrazličnejših materialov, celo iz usnja. Pomembno je, da izberete pravo velikost sedežne garniture s posteljno funkcijo. Preučite, koliko prostora lahko zavzame raztegnjena in v prodajalno vstopite z natančnimi merami. Z izbiro sedežne garniture po naročilu boste najbolje izkoristili dani prostor. Če se tudi vi sprašujete, kako do kakovostne in cenovno ugodne sedežne garniture v Ljubljani, potem je salon Natuzzi pravi naslov za vas. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.

Preverite našo pundbo sedežnih garnitur še sami