Moderna sedežna garnitura – trosed z dodatno ležalno površino

Moderna sedežna garnitura je osrednji del dnevnega prostora, zato ni vseeno, kakšno izberemo. Moderna sedežna garnitura mora ustrezati prostoru, v katerega jo nameravamo namestiti, biti mora dovolj udobna in imeti vse tisto, kar iščemo. Če radi poležavamo na kavču in če imamo velikokrat goste, ki prespijo, se lahko odločimo za sedežno garnituro s posteljno funkcijo. Te so odlična izbira tudi v primeru, da se soočamo s prostorsko stisko in bi želeli moderno sedežno garnituro uporabljati  kot ležalno površino ali posteljo. Tako kot klasične sedežne garniture in trosede, se tudi takšne s posteljno funkcijo dimenzijsko prilagodi prostoru, ki ga imamo na voljo, posebna previdnost pa je potrebna pri preverjanju kakovosti vzmetenja, od katerega je odvisna kakovost ležišča. Preden se lotimo izbire moderne sedežne garniture ali troseda, je potreben premislek o tem, kaj pravzaprav pričakujemo od novega kavča – je to morda kvalitetno sedenje, udobno poležavanje ali celo kvaliteten spanec? Moderno sedežno garnituro z relax funkcijo ali trosed vedno prilagodimo lastnemu stilu in prostoru, ki nam je na voljo, saj se bomo le tako ob pogledu nanjo in seveda tudi na njej dobro počutili. Pri tem imejmo v mislih, da kavč nikakor ne sme ovirati gibanja po prostoru, prav tako moramo biti pozorni na višino okenskih polic, če so te prisotne na mestu, kamor želimo namestiti moderno sedežno garnituro.

Moderna sedežna garnitura trosed

Izbirajte med pestro ponudbo sedežnih garnitur in trosedov Natuzzi

V kolikor izbirate novo moderno sedežno garnituro ali trosed za vašo dnevno sobo, si oglejte Natuzzijevo ponudbo, ki je je vaša garancija za najbolj ekskluzivno usnje ali skrbno izbrano blago. Natuzzi je dizajn, ki se konstantno obnavlja, a hkrati ostaja edinstven in nezmotljiv, hrkati pa je  nepremagljivo udobje, združeno z najnaprednejšimi tehnologijami. Čisto vse moderne sedežne garniture raztegljive v ležišče in trosedi prihajajo z 10-letno garancijo za leseno konstrukcijo in 2-letno garancijo za prevleke, polnila in mehanske dele. Ko boste vedeli, kakšno obliko sedežne garniture si želite in kakšne dimenzije bi vam ustrezale, vam preostane le še izbira notranje sestave, barve, materiala in kakovostnega vzmetenja. Slednjemu namenimo posebno pozornost, saj bomo le tako izboljšali kakovost spanja na moderni sedežni garnituri in poskrbeli za njeno dolgo življenjsko dobo. Ekskluzivno usnje poskrbi za videz prestiža, obenem pa je prijetno na dotik in dokaj preprosto za vzdrževanje. V vseh salonih Natuzzi vam nudimo set za čiščenje usnja in tkanin, s katerim boste svojo pohištvo pravilno vzdrževali. Z rednim in pravilnim čiščenjem bo vaša moderna sedežna garnitura ali trosed še dolgo ostal v »dobri kondiciji«.

Oglejte si tudi: stoli in fotelji

Nudimo vam možnost 3D projektiranja, dostavo in montažo

V podjetju smo izjemno veseli našega novega programa 3D Design, na podlagi katerega lahko pripravimo simulacijo vašega doma z izbrano stanovanjsko opremo Natuzzi. 3D-predstavitev se opravi v naših salonih ali pri vas doma in je povsem brezplačna. Da bi lahko vi uživali v nakupu nove moderne sedežne garniture z relax funkcijo, za vse poskrbimo mi, vključno z brezplačno dostavo, montažo in odvozom embalaže. Pri nas boste našli moderne sedežne garniture, primerne za čisto vsak dom. Nudimo širok izbor usnja in tkanin, ki ustrezajo vsakemu domu in različnim slogom vašega življenja. V kolikor iščete klasično zofo, lahko izberete mehko in fino naravno usnje, če pa imate otroke ali domače hišne živali, se lahko odločite za protecta usnja, ki so prav tako lepa, predvsem pa trajna in enostavna za čiščenje ter vzdrževanje.

Sedežne garniture s posteljno in relax funkcijo