Volkswagen rabljena vozila na zalogi v avtohiši Malgaj Ljubljana!

Volkswagen rabljena vozilavam nudimo v Ljubljani in okolici. In kaj je pri vsem tem najbolje? V ugodno ceno rabljenih vozil je všteta tudi garancija, ki vam jamči popolno poprodajno podporo. Smo ena izmed vodilnih avtohiš v Sloveniji, saj smo na trgu prisotni že skoraj pol stoletja, zaupa pa nam tisoče zadovoljnih kupcev po vsej državi. Imamo bogato ponudbo Volkswagen vozil na zalogi, med drugim pa nudimo tudi Volkswagen gospodarska vozila!

volkswagen ljubljana

Ugodne cene in akcije Volkswagen rabljenih vozil - bogata zaloga

Volkswagen vozila na zalogi v naših številnih avtohišah po vsej Slovenijo garantirajo, da se tudi za vas najde nekaj popolnega! Nudimo vam široko izbiro in kakovostno vzdrževanje ter servis. Z zagotavljanjem najboljšega kadra naši kupci dostopajo tudi do najboljših storitev svetovanja pred nakupom. Če se odločate za nakup rabljenega vozila Volkswagen ali katere druge znamke (ponujamo Renault, Audi, Nissan, Mini, BMW in druge), pa ste v zadregi, kaj izbrati, se obrnite na naše prodajne svetovalce. Ponudili vam bodo vse potrebne informacije glede zaloge vozil in vam pomagali priti do sanjskega rabljenega vozila, ki ustreza vsem vašim zahtevam in potrebam. Vabljeni v Avtohišo Malgaj, kjer so doma najbolj ohranjena rabljena vozila in boste v prijetnem okolju spoznali celotno zalogo vozil.

volkswagen rabljena vozila na zalogi


V Avtohiši Malgaj smo pravi strokovnjaki že od leta 1968, ko smo začeli s servisiranejm vozi Audi. Skozi čas smo svoje storitve nadgrajevali, najprej z lastno kleparsko delavnico, nato pa z uradnim servisom Volkswagen v Ljubljani in razširitvijo dejavnosti tudi na uradno prodajo vozil Renault. Danes vam nudimo bogato izbiro novih in rabjenih vozil skoraj vseh znamk, letnikov in velikosti. Prav vsa rabljena vozila na zalogi so tehnično brezhibna in vam garantirajo brezskrbno vožnjo.

VEČ O PONUDBI RABLJENIH VOZIL VOLKSWAGEN