Sedežne garniture po meri

Udobne sedežne garniture po meriImate majhen bivalni prostor in garniture, ki jih gledate v prodajnih katalogih niso primerne za vaš dnevni prostor? V razstavno – prodajnem salonu Lido so vam na voljo različne sedežne garniture po meri, in v kolikor ste mnenja, da kljub pestri ponudbi ne najdete ustrezne, izdelamo sedežne garniture tudi po meri samo za vašo dnevno sobo. Po meri izdelane sedežne garniture omogočajo, da sami izberete stil, vzorec, dizajn, barvo in material. Sedežne garniture po meri so dobavljive v različnih trdotah sedišča in materialih ter mnogimi relax funkcijami. Prav tako so lahko sedežne garniture po naročilu izdelane z ležiščem in predalom. Namreč naše sedežne garniture po meri, poleg udobja, kakovosti in dizajna, slovijo še po uporabnosti in funkionalnosti. Na vašo željo vam sedežne garniture po meri pripeljemo tudi na dom, poskrbimo za vnos in motažo. Prav tako pa omogočamo odvoz rabljenega pohištva.

 

KAKOVOSTNE SEDEŽNE GARNITURE PO MERI

 

Izdelava sedežnih garnitur

Izdelava sedežnih garnitur podjetja Lido je usmerjena v kakovost, udobje ter zadovoljstvo kupcev. Prav tako ne smemo pozabiti, da je izdelava sedežnih garnitur, ob spremljanju evropskih in svetovnih smernic, orientirana v udobje zdravega sedenja in počitka. Da je temu res tako, skrbimo, da je izdelava sedežnih garnitur naravnana tako, da kupcu omogoča, da izbira, kar med tremi različnimi tipi trdote. Izdelava sedežnih garnitur omogoča kupcu tudi, da lahko izbere med različnimi tipskimi elementi postavitve, ki so nadgrajeni z mnogimi relax funkcijami. Sedežne garniture vam lahko izdelamo v treh različnih materialih, in sicer tako da za izdelavo uporabimo blago, usnje ali mikrotkanine. Izdelava sedežnih garnitur je možna tudi po meri. Pošljite nam povpraševanje in poskrbeli bomo, da bo vaša sedežna garnitura unikatna, udobna in funcionalna.


Udobna sedežna garnitura

Udobna sedežna garnitura je tista, ki zagotavlja udobje, zdravo sedenje in počitek. Da je sedežna garnitura zares udobna pa poskrbijo kakovostni materiali, anatomsko oblikovano hrbtišče, različni tipi trdote sedišča in vgrajena relax funkcija. Pri nas vas čaka udobna sedežna garnitura, saj je naša ponudba napolnjena s pestro izbiro, in če vas ta ne prepriča, vam jo izdelamo tudi po meri. O kakovosti, udobju, funkcionalnosti in dizajnu sedežnih garnitur in počivalnikih, priča tudi pridobljeni certifikat o slovenski kakovosti.

 

Lido d.o.o. | Sedežne garniture po meri - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Sedežne garniture po meri, izdelava sedežnih garnitur, udobna sedežna garnitura, Sedežne garniture blago, sedežne garniture z ležiščem in predalom
ZEMLJEVID