Pošlji povpraševanje

Izobraževanje za odrasle Landis d.o.o.

Srednje poklicno izobraževanje odpira nove možnosti

Izobraževanje za odrasle je model izobraževanja oz. šolanja, katerega namen je dodatno izobraziti odrasle posameznike, ki iz različnih razlogov potrebujejo srednje poklicno ali poklicno tehniško izobraževanje. Bodisi so opustili redno šolanje, iščejo novo znanje, potrebujejo dodatno šolanje zaradi boljše možnosti zaposlitve, ali si preprosto želijo razširiti obzorja.Izobraževanje za odrasle je krajše, strnjeno in prilagojeno posamezniku. Šolanje za odrasle pri nas traja maksimalno 17 mesecev. Če imate že priznano drugo srednješolsko izobrazbo, pa se znižata tako cena izobraževanja kot tudi trajanje šolanja.

Srednje poklicno in poklicno tehniško šolanje za odrasle

Naše izobraževanje za odrasle omogoča štiri programe izobraževanja. Vsi programi, trgovec, ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec in zdravstvena nega PTI, so javno veljavni. Naši predavatelji so dolgoletni strokovnjaki s teh področij, izobraževanje pa poteka učinkovito in z maksimalnim angažmajem.

Šolanje za odrasle - program trgovec

Izobraževanje za odrasle, program trgovec, traja dvanajst mesecev in je vredno 180 kreditnih točk. Program trgovec spada v srednje poklicno izobraževanje, pridobljeni naziv po koncu šolanja za odrasle pa je prodajalec/prodajalka. Trgovec je poklic, ki vam omogoča opravljanje dejavnosti trgovanja. S programom trgovec pridobite potrebna znanja, ki vam bodo pomagala postati uspešen trgovec. S končanim programom trgovec lahko nadaljujete izobraževanje za odrasle s programom ekonomski tehnik PTI.

Izobraževanje za odrasle - program ekonomski tehnik PTI

Program ekonomski tehnik PTI traja sedemnajst mesecev in prinaša 120 kreditnih točk. Po končanem programu vam pripada naziv ekonomski tehnik/ekonomska tehnica. Program ekonomski tehnik PTI vam omogoča možnost zaposlitve na različnih področjih dela ali nadaljevanje šolanja na višjih strokovnih šolah.

Šolanje odraslih - program bolničar negovalec

Program bolničar negovalec traja dvanajst mesecev in vam zagotavlja 180 KT. Po končanem programu bolničar negovalec pridobite naziv bolničar negovalec/bolničarka negovalka. Program bolničar negovalec vam nudi možnost pridobitve poklica, ki je široko iskan, tako da je služba po končanju programa skoraj zagotovljena.

Izobraževanje odraslih - program zdravstvena nega PTI

Program zdravstvena nega PTI traja sedemnajst mesecev in je vreden 120 KT. Po končanem programu zdravstvena nega PTI si pridobite strokovni naziv srednja medicinska sestra/srednji zdravstvenik. Program zdravstvena nega PTI vam omogoča nadaljevanje študija na višji strokovni šoli ali takojšnje iskanje zaposlitve - poklic medicinske sestre je zelo iskan.

Vabljeni v Landis d.o.o.!

LANDIS d.o.o. - povezave do naše spletne strani: