Pošlji povpraševanje

Srednje poklicno izobraževanje za odrasle - Landis d.o.o.

Vseživljenjsko učenje je dandanes nuja za poklicni uspeh, zato tudi izobraževanje odraslih postaja vse bolj pomembno. Program trgovec v naši šoli nudi prilagojen program izobraževanja za odrasle na nivoju poklicne izobrazbe. Prilagojen program pomeni, da je namenjen odraslim oz. že zaposlenim, ki si želijo nadaljevati srednje poklicno izobraževanje s programom trgovec oz. prodajalec / prodajalka. Program srednjega poklicnega izobraževanja trgovec traja eno leto ter vsebuje tako praktične kot tudi teoretične elemente poklicne izobrazbe. V enem letu tako pridobite ustrezen naziv, za uspešno poklicno pot ali nadaljnje šolanje.

Program trgovec - enostavna pot do poklica v prodajalni

Srednje poklicno izobraževanje po programu trgovec je idealno za vse tiste, ki si želite pridobiti naziv poklicne izobrazbe prodajalec/prodajalka in vstopiti v poklicni svet in tudi za tiste, ki potrebujete odskočno desko za izobraževanje na višjih stopnjah. Dosežena poklicna izobrazba po enem letu programa pomeni, da je kandidat opravil vse splošne predmete, strokovne module in zaključni izpit. Ker je program postavljen na temeljih izobraževanja za odrasle, omogoča prilagojen urnik, torej obiskovanje predavanj, vaj in seminarjev v popoldanskih urah in ob vikendih. Izobraževanje za odrasle namreč upošteva dejstvo, da so kandidati zaposleni in da morebiti že imajo opravljeno srednje poklicno izobraževanje druge smeri, zato je omogočeno tudi priznavanje obveznosti. Enoletni program poklicne izobrazbe trgovec je usklajen tudi z nacionalnim programom poklicnih kvalifikacij in omogoča združevanje prej pridobljenih kompetenc in znanj s tistimi v programu.


Srednje poklicno izobraževanje in pomen izobrazbe

Pri Landis d.o.o. se zavedamo, kako pomembna je izobrazba. Življenje nas velikokrat preseneti in nimamo vedno možnosti dokončati srednjega poklicnega izobraževanja, zato je izobraževanje za odrasle in z njim povezan program za pridobitev poklicne izobrazbe še posebej pomembno. Program trgovec je tako odličen način, kako se povzpeti nazaj v sedlo poklicnega življenja in začeti tam, kjer se vam je morebiti zataknilo v prvo. Srednje poklicno izobraževanje tako postane samo eden izmed korakov v vašem življenju, ki vas pelje po poti kariernega uspeha. Pri Landisu vam z veseljem pomagamo na tej poti in se veselimo vaših uspehov.

Landis d.o.o. | Srednje poklicno izobraževanje odraslih, program trgovec, poklicna izobrazba - povezave do naše spletne strani: