Pošlji povpraševanje

Bolničar negovalec - srednje poklicno izobraževanje odraslih

Postanite bolničar negovalec, zaključite srednje poklicno izobraževanje, se zaposlite ali nadaljujte študij. Landis d.o.o. smo strokovnjaki za izobraževanje odraslih.

Kako postati bolničar negovalec in zaključiti srednje poklicno izobraževanje

Pridobitev naziva ni težko in za to ni nikoli prepozno. Ne glede na to, ali ste svoje izobraževanje prekinili ali ga niste nikoli začeli, sedaj je vaša možnost, da s srednjim poklicnim izobraževanjem začnete in se pridružite izobraževanju odraslih v našem podjetju Landis d.o.o. Za vpis v program bolničar negovalec potrebujete končano osnovno šolo, vsako dodatno predhodno srednje poklicno, tehnično ali strokovno izobraževanje za odrasle pa vam bo pomagalo pri študiju. V našem podjetju vam priznamo izpite iz drugih izobraževalnih programov enake ali višje stopnje - tako bo vaša pot do poklica krajša. Za uspešno dokončanje študija morate opraviti vse po programu določene predmete in zaključni izpit.

Izobraževanje odraslih in organizacija študija

Študij je namenjen izobraževanju odraslih. Zato je celoten pedagoški proces prilagojen vam. Bolničar negovalec je praktičen poklic, pri izvajanju programa pa uspešno kombiniramo teoretični in praktični pristop k učenju. Srednje poklicno izobraževanje odraslih poteka prilagojeno vašemu urniku, predavanja so v četrtek in petek popoldne ter ob sobotah dopoldne. Bolničar je poklic, ki zahteva veliko sočutja in nege ljudi, zato imamo v pedagoškem procesu poleg predavanj in seminarskega dela tudi vaje in skupinske konzultacije.

Kakšne so možnosti za nadaljnji študij in zaposlitev kot bolničar

Bolničar negovalec je poklic, ki je že dolga leta v deficitu. Izobraževanje odraslih je odličen način, kako pridobiti nove kadre in zapolniti pomanjkanje bolničarjev. Za tiste, ki vam srednje poklicno izobraževanje ni dovolj, ponujamo nadaljevanje izobraževanja. Po uspešno zaključenem programu šolanja vam nudimo program zdravstvena nega PTI. Tako si lahko izboljšate izhodišče za umestitev v višji plačni razred in pridobite V. stopnjo izobrazbe.

Če ste sočutna, topla oseba, ki ima čut za delo z ljudmi, potem je izobraževanje za bolničarja prava izbira za vas.

LANDIS d.o.o. | Bolničar negovalec, srednje poklicno izobraževanje za odrasle - povezave do naše spletne strani: