Pošlji povpraševanje

Izobraževanje odraslih v Ljubljani - Landis d.o.o.

Želite narediti korak naprej v svojem življenju in pridobiti poklicno ali strokovno izobrazbo, ki vam bo pomagala pri iskanju nove zaposlitve ali pri nadaljnem šolanju? Morda ste že zaposleni in bi se radi izučili novega poklica ob delu, temu pa lahko posvetite le nekaj dni na teden? Šolanje je odličen način, kako priti do zastavljenega cilja, pri tem pa vam bomo z veseljem pomagali v podjetju Landis d.o.o., kjer je izobraževanje odraslih na prvem mestu.

Izobraževanje odraslih povečuje možnost zaposlitve

Landis d.o.o., katerega pomembna dejavnost je izobraževanje odraslih (Ljubljana, Šmartinska ulica 106), vas vabi, da se vključite v šolanje in uresničite vaše želje po pridobivanju novih poklicnih kvalifikacij v prijetnem in vzpodbudnem okolju. Izbirate lahko med štirimi programi, po uspešno zaključenem programu pa pridobite enega od sledečih nazivov: trgovec, ekonomski tehnik, bolničar negovalec in zdravstvena nega. Programi trajajo od 12 do 17 mesecev in se vrednotijo s kreditnimi točkami, zaključijo pa z uspešno opravljenim zaključnim izpitom, po katerem kandidati lahko pri nas nadaljujejo šolanje. Za vpis v programe izobraževanja za odrasle se plačuje šolnina. Pridobljena poklicna ali strokovna izobrazba pa vam lahko odpre vrata tudi na višje strokovne šole in univerze. Pri sestavljanju programov smo v našem podjetju upoštevali, da gre za izobraževanje odraslih, ki imajo drugačne življenjske obveznosti in navade. Prednost, ki jo prinaša šolanje s podjetjem Landis d.o.o, je tudi nov in sodoben program, ki združuje splošno, strokovno in praktično znanje ter slušateljem omogoča pridobivanje dodatnih nacionalnih poklicnih kvalifikacij, pa tudi razvijanje in poglabljanje praktičnih veščin in strokovnega znanja.

Poklicna ali strokovna izobrazba je zdaj dostopna tudi vam

Izobraževanje odraslih v Ljubljani je primerno za vse, ki bi radi pridobili poklicno ali strokovno izobrazbo kot trgovec / trgovka, ekonomski tehnik / ekonomska tehnica, bolničar negovalec / bolničarka negovalka oziroma srednja medicinska sestra / srednji zdravstvenik. Nova ali dodatna poklicna ali strokovna izobrazba vam lahko odpre nove možnosti, zato vas vabimo, da izkoristite izobraževanje za odrasle, ki ga ponuja Landis d.o.o.

Landis d.o.o. | Osvojite nova znanja in si povečajte možnosti zaposlitve - povezave do naše spletne strani: