Pošlji povpraševanje

Srednje poklicno šolanje za odrasle v Ljubljani

Izobraževanje odraslih - korak naprej

Vsak od nas si želi v življenju napredovati in se razvijati. Dandanes za to obstaja veliko možnosti, le najti jih je treba. Napredek in osebni razvoj lahko dosežemo na različne načine, gotovo pa je eden od najboljših in najbolj pomembnih izobraževanje, ne samo za otroke in mladostnike, pač pa tudi za starejše. Šolanje za odrasle vam omogoča, da tudi kot odrasla in že zaposlena oseba pridobite novo ali dodatno izobrazbo oziroma se izučite novega poklica, ki vam bo odprl nove poklicne in osebne priložnosti in obzorja. Zakaj se torej ne bi podali na to vznemirljivo pot z nami, v šolo za izobraževanje odraslih Landis d.o.o., kjer izobraževanju in še posebno srednjemu poklicnemu šolanju namenjamo veliko pozornosti?

Šolanje za odrasle - Landis d.o.o. v Ljubljani

Landis d.o.o. vas vabi, da se vključite v šolanje odraslih ter pridobite popolno strokovno izobrazbo za opravljanje enega izmed naslednjih poklicev:

  • trgovec/ trgovka
  • ekonomski tehnik PTI / ekonomska tehnica
  • bolničar negovalec / bolničarka negovalka
  • srednja medicinska sestra / srednji zdravstvenik

Izbirate lahko med štirimi programi šolanja za odrasle, ki trajajo med 12 in 17 mesecev, zaključijo pa se z uspešno opravljenim zaključnim izpitom. Za vpis v programe se plačuje šolnina. Slušatelji nato lahko nadaljujejo srednje poklicno izobraževanje pri podjetju Landis d.o.o. ali kje drugje. Uspešno zaključeno srednje poklicno izobraževanje namreč lahko vodi tudi na visoko strokovno šolo in univerzo. Izbirate lahko med sledečimi programi šolanja odraslih:

Trgovec - izobraževanje za odrasle odpira nova vrata

Odločite se lahko za program trgovec oz. trgovka, ki traja 12 mesecev, in pridobite naziv prodajalec - prodajalka. Sodobno zastavljen program združuje osvajanje splošnega, strokovnega in praktičnega znanja in nudi veliko možnosti za pridobivanje dodatnih in poglabljanje obstoječih znanj in kompetenc. Program trgovec je posebej prilagojen šolanju za odrasle, saj pouk poteka ob četrtkih in petkih popoldne in ob sobotah dopoldne.

Ekonomski tehnik PTI - šolanje odraslih traja 17 mesecev

Program ekonomski tehnik PTI traja 17 mesecev, predavanja pa potekajo enkrat ali dvakrat na teden v popoldanskih urah. Slušatelji po uspešno opravljenem zaključnem izpitu pridobijo naziv ekonomski tehnik oz. ekonomska tehnica. Izobraževanje za odrasle lahko nadaljujejo s študijem na visoki ali višji strokovni šoli.

Bolničar negovalec - izobraževanje traja eno leto

Program bolničar negovalec traja 12 mesecev, pouk pa poteka ob četrtkih in petkih popoldne in ob sobotah dopoldne. Ob uspešnem zaključku programa slušatelji pridobijo naziv bolničar negovalec oziroma bolničarka negovalka. Šolanje za odrasle lahko nadaljujejo pri podjetju Landis d.o.o. in se vpišejo v program zdravstvena nega.

Zdravstvena nega - šolanje s predavanji enkrat ali dvakrat na teden

Program zdravstvena nega PTI traja 17 mesecev, predavanja pa potekajo enkrat ali dvakrat na teden v popoldanskih urah. Ob uspešnem zaključku imajo slušatelji naziv srednja medicinska sestra / srednji zdravstvenik. Šolanje za odrasle lahko slušatelji nadaljujejo na visokih strokovnih šolah.

Landis d.o.o. | Srednje poklicno šolanje za odrasle, trgovec, ekonomski tehnik PTI, bolničar negovalec, zdravstvena nega - povezave do naše spletne strani: