Notranje ploščice lahko prilagodite opremi doma

Notranje ploščice so v nekaterih stanovanjskih prostorih nepogrešljive. Notranje keramične ploščice so namreč praktično edina izbira za kopalnice, zelo prav pridejo tudi v kuhinji in na hodniku. Ponudnik KeramTrade ponuja velik nabor notranje keramike. Poleg posameznih keramičnih kosov, ponujajo tudi notranje ploščice za kopalnico in hodnik.


notranje ploščice


Notranja keramika in njene prednosti

Ko iščete idealen material, s katerim lahko obložite tla in stene v svojih domovih, ne prezrite notranjih (talnih) keramičnih ploščic. Imajo namreč ogromno prednosti in se podajo praktično vsakemu slogu.


notranja keramikaNotranje ploščice so:

  • hipoalergene, torej ne povzročajo nobenih alergij in so zato še posebej dobra izbira za alergike;
  • nimajo vonja, zato ne motijo stanovalcev;
  • so ognjevarne;
  • izredno odporne so proti različnim mehanskim poškodbam;
  • enostavne so za vzdrževanje, praktično ga ne potrebujejo;
  • enostavne so za čiščenje – če se po njih kaj polije, jih lahko enostavno pobrišemo, očistimo pa jih lahko tudi zgolj z vodo, čistilom in krpo;
  • varne, saj se na njih ne nabirata plesen in bakterije ter
  • imajo izredno dolgo življenjsko dobo.

Poleg vseh teh lastnosti, se lahko pohvalijo še z atraktivnim videzom in prilagodljivostjo, zato se lahko ujamejo s praktično vsakim slogom opremljanja.


Notranje keramične ploščice so na voljo v številnih različicah

Ponudnik KeramTrade ima v svoji ponudbi širok nabor notranjih ploščic v različnih videzih. Na voljo so celo takšne v videzu drugih naravnih materialov, kot so marmor, kamen, kovina, lakirane površine, usnje itd.. Poleg teh je na voljo tudi notranja (talna) keramika v različnih barvah in vzorcih.

Izbirate lahko med notranjimi keramičnimi ploščicami v visokem sijaju in mat videzu. Prav tako so na voljo različne dimenzije notranje keramike.


notranja keramika-sijaj                       notranja keramika-kamen


Različne notranje ploščice odgovarjajo različnim slogom

Notranja keramika je lahko prava izbira za vaš dom. Ne glede na to, kakšen je vaš slog, boste med notranjimi ploščicami KeramTrade našli takšne zase.

Moderne domove lahko opremite z mat notranjimi keramičnimi ploščicami. Če boste izbrali takšne v videzu kovine, se bodo odlično podale v zadnjem času izredno priljubljenem industrijskem slogu. Notranje ploščice v videzu visokega sijaja pa lahko kombinirate tudi s ploščicami različnih barv in dobite tako izredno živahno moderno stanovanje.


industrijski slog

Za klasično opremljene domove bodo dobra izbira klasične notranje ploščice v brezčasni beli barvi. Le-te pa lahko, da videz nekoliko popestrite, dopolnite z barvnimi ali poslikanimi posameznimi ploščicami.

Notranja talna keramika in notranje stenske ploščice bodo v vsakem primeru lahko dopolnile vaš slog. V primeru, da imate hišo in okrog nje dvorišče, pa vam pri ponudniku KeramTrade lahko ponudijo tudi kakovostno in atraktivno zunanjo keramiko.