Toplotna črpalka za ogrevanje je najučinkovitejši način ogrevanja


Podjetje Iblo je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1995 in je pooblaščeni uvoznik in distributer klimatskih naprav in sistemov LG kot so toplotne črpalke za ogrevanje sanitarnih voda in hiše. Naša skrb je usmerjena h kupcem toplotnih črpalk za ogrevanje, katerim želimo zagotoviti najboljše pogoje za bivanje in delovanje, obenem pa se trudimo za varovanje okolja in varčevanje z energijo. Ogrevanje s toplotno črpalko, ki za delovanje uporablja obnovljive vire iz okolice kot sta zrak in voda, je cenejše od ostalih virov ogrevanja, obenem pa je bolj prijazno do okolja. Zagotavljamo izkušnje, strokovnost ter visoko uposobljene ekipe za toplotne črpalke za ogrevanje.

Ogrevanje s toplotno črpalko

TOPLOTNE ČRPALKE ZRAK VODA

VEČ O CENI TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE


Toplotna črpalka za ogrevanje z obnovljivimi viri omogoča cenejše ogrevanje

V podjetju Iblo zagotavljamo kvalitete toplotne črpalke za ogrevanje LG Therma, ki omogočajo različne načine ogrevanje sanitarne vode in hiše od radiatorjev, talnega gretja in kombinacije različnih virov toplote. Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode izkorišča obnovljive vire iz okolice kot so zrak, zemlja voda in s tem ponuja energetsko najučinkovitejši način ogrevanja sanitarne vode in hiše, obenem pa skrbi tudi za okolje, saj ogrevanje hiše s toplotno črpalko ne obremenjuje okolja z izpusti toplogrednih plinov. Prepričani smo, da boste s pomočjo naše toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode v vaši hiši živeli udobno in prijetno življenje.

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode


Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode zagotavlja nizko porabo energije


Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode je energetsko učinkovit ter zdravju neškodljiv način ogrevanja in omogoča manjšo porabo električne energije in s tem cenejše ogrevanje. Priporočamo vam, da namesto starega sistema ogrevanja namestite toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode in s tem zmanjšate stroške ogrevanje, saj se vam bo investicija povrnila že v nekaj letih. Za več informacij o toplotnih črpalkah za ogrevanje sanitarne vode in hiše nas kontaktirajte preko telefona in emaila ali pa se oglasite osebno v našem podjetju.