Nakup klime je vse bolj neizogiben

Klimatska naprava je nepogrešljiv del vsakega stanovanja, saj v prostoru optimizira bivalno temperaturo, ne glede na vremenske razmere zunaj prostora.

SERVIS KLIMATSKIH NAPRAV


Sobna klima - nepogrešljiv del opreme vsakega gospodinjstva

V podjetju Iblo vam ponujamo nakup sobne klime. Klima služi ohlajanju in tudi segrevanju stanovanja. Ob svojem delovanju bo razvlažila zrak, ponujamo pa vam tudi sobno klimo z možnostjo čiščenja zraka. V klimi se namreč nahaja več zračnih filtrov za protivirusno in proti alergijsko filtracijo zraka. Sobna klima iz zraka odstrani prah, pršice, živalsko dlako in neprijetne vonjave. Ta funkcija klimatske naprave je posebej dobrodošla za alergike in astmatike, saj bo klima zrak očistila vseh dražečih alergenov in poskrbela za prijetno počutje v prostoru.


Montaža sobnih klim je izjemno lahka. Prav tako so klime tihe in energetsko varčne, vplivi na okolje pa so minimalni. Klime ponujajo tudi možnost samodejnega čiščenja.
Pred nakupom klime je pametno pomisliti na to, kako velik prostor bomo s klimo hladili oz. ogrevali. Pozanimati se moramo o energetskem razredu klimatske naprave, ki jo kupujemo. Zaželeno pa je tudi, da upoštevamo, koliko oken je v prostoru, ki ga bomo ogrevali oz. hladili in kakšna je lega stavbe.


Nakup klime in njena montaža

V primeru odločitve o nakupu klime lahko obiščete našo spletno stran in se prepričate o široki ponudbi sobnih klim, ki vam jih ponujamo. Zraven klime za hlajenje se lahko odločite tudi za klimo za ogrevanje stanovanja. Ob nakupu klime se lahko dogovorimo tudi za montažo klimatske naprave. Naši strokovnjaki bodo svoje delo opravili korektno in natančno. Delovanje klimatske naprave, ki jo boste kupili, pa bo brezhibno.
V primeru različnih vprašanj nas lahko pokličete po telefonu ali pa nam vprašanje pošljete po e-mailu. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer vas bo sprejela ekipa prijaznih trgovcev, ki vam bo pomagala pri nakupu idealne sobne klime za vas in vaše potrebe.

Cena toplotne črpalke:www.vsi.si/iblo/cena-toplotne-crpalke

MONTAŽA KLIME

Nakup sobne klimeKlima za ogrevanje stanovanja