Tisk knjige po uporabniku prijazni ceni - Grafika Gracer

Podjetje Grafika Gracer d.o.o. je tiskarska in založniška hiša, ki je aktivna od leta 1976 in se ukvarja s tiskom knjig, voščilnic, zvezkov, vabil itd., grafiko ter dodelavo po izjemnih cenah. Podjetje je v lasti Milana Gracerja, ki je v svoji delavnici začel delati nezahtevne obrazce ter eno in dvobarvno tiskovino, predhodnico današnjemu tiskanju knjig. Naši digitalni tiskarski stroji sedaj omogočajo kvaliteten digitalni tisk knjig, kjer lahko naročite zgolj eno knjigo. Tiskanje knjig še nikoli ni bil tako enostavno. Naša glavna dejavnost je tiskanje knjig in ostalih izdelkov, vendar se ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem, grafično pripravo, skeniranjem in fotografiranjem.

Tisk knjige - zagotovite svoji družini kvalitetno branje po ugodni ceni

tiskanje knjigeV našem podjetju je veliko povpraševanja po tisku knjig. Čeprav živimo v dobi interneta in je veliko stvari dostopnih na spletu je občutek, ko dobiš v roke knjigo še vedno poseben, pa tudi cena ni prevelika. Nudimo kvalitetno tiskanje knjig po naročilu, odločite se lahko za tisk knjige s trdo vezavo ali za tisk knjige z mehko vezavo, izbirate pa lahko tudi med več vrstami papirja, ki vplivajo na ceno. Ker uporabljamo najnovejše digitalne tiskarske stroje za digitalni tisk knjig se lahko odločite za eno knjigo ali majhno naklado in vašo željo vam bomo z veseljem izpolnili. Tisk knjige bo hiter in enostaven, zadovoljni pa boste tudi s ceno.

ČE VAS ZANIMA TUDI TISK VABIL, KLIKNITE TUKAJ

Tiskanje knjig je doma v podjetju Gracer

V Grafiki Gracer se zavedamo da je pri tisku knjig pomembno, da so naši izdelki kvalitetni, a še vedno na voljo po primerni ceni. Naše delo odlikujejo kvaliteta, odzivnost, prilagodljivost in tiskanje knjig z okolju prijaznih materialov. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali ne veste, če bi se odločili za tisk knjige z mehko ali trdo vezavo nas kontaktirajte in z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja. Tiskanje knjig še nikoli ni bilo tako enostavno. Prepričajte se tudi vi.

tisk knjige cena