Tisk kuvert - tiskanje naslovov na kuverte vpliva na prvi vtis

Za prvi vtis je pomembno tudi, kakšen tisk kuvert uporabimo. Med drugim je ravno tiskanje na kuverto tisto, ki bo odločilo, ali bo vaša potiskana kuverta pristala odprta na mizi ali v košu pod njo. Zaradi tiskanjakuvertadanes ne hrani več le vsebine, ampak vedno bolj prevzemapredstavitveno vlogo, bodisi z logotipom podjetja ali pa osnovno informacijo, ki naslovnikupredstavljavas in vašo dejavnost in kaj vilahko storiteza njega.

tiskanje na kuvertetisk-kuvert

Tiskanje naslovov na kuverte različnih dimenzij

Poleg najpogosteje uporabljene kuverte amerikanke se lahko odločite tudi za tiskanje naslovov na kuverte, ki so na voljo v različnih dimenzijah in barvah. Najbolj običajne dimenzije so 125x176 mm (format B6), 110x230 mm (kuverte amerikanke) in 180x260 mm (format B5), najde pa se še veliko več. Na voljo so različne barve kuvert, od standardne modre ali bele do pisanih odtenkov in igrivih vzorcev. Tako navadne kot kuverte amerikanke so lahko iz navadnega ali brezlesnega papirja. Ponujajo navaden način lepljenja ali pa silikonskega, razlikujejo pa se tudi glede na sistem zapiranja - izberete lahko ovojnice, ki se zapirajo po dolžini, pa tudi take, ki se zaprejo po širini.

DIGITALNI TISK PLAKATOV

Hiter, kakovosten in ugoden digitalni tisk kuvert

Grafika Gracer ne ponuja samo izdelavo kuverte po meri. Digitalni tisk kuvert, katerega cena je res ugodna, prinaša številne prednosti. Poleg ugodne cene je digitalno tiskanje na kuverte hitro in kakovostno. Ker tisk kuvert poteka neposredno iz datoteke, odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Digitalni tisk kuvert predstavlja odlično rešitev še zlasti takrat, kadar želite, da bi bili vaše kuverte popolnoma prilagojene in personalizirane. Na vsako kuverto lahko natisnete drugačno besedilo - tiskanje naslovov na kuverte tako lahko spremlja še kaj drugega. Vaše kuverte bodo tako unikatne. Velika prednost digitalnega tiska pred klasičnim je tudi v tem, da lahko natisnete manjše število izvodov, 10, 50 ali 100, cena pa je sorazmerna njihovi količini. Kakovostne barve, ki se takoj posušijo, pripomorejo h krajšemu času tiskanja.

Več na:http://www.grafika-gracer.si