Tisk plakata - grafično oblikovanje nepogrešljivo pri izdelavi plakata

Vas zanima, kako poteka tisk plakata? Bi si želeli plakat po meri? Sodobna tiskarna v Celju vam ponuja prav to! Plakat je sporočilo, v katerem snovno, slikovno in grafično predstavimo določeno temo. Dober plakat mora vzbuditi pozornost, zato mora jasen, jedrnat in razumljiv. Ključni podatki morajo biti prikazani v logičnem zaporedju, prav tako morajo biti slike in besedila na njem ustrezno razporejeni. Grafično oblikovanje je pri izdelavi in tisku plakata nepogrešljivo. Le profesionalni grafični oblikovalec bo namreč znal celoten ustvarjalni proces in ideje združiti v enotno, povezano zgodbo, ki bo ustrezno izrazila poslanstvo in sporočilo vašega podjetja ali ustanove.

Grafika Gracer vam zagotavlja profesionalno grafično oblikovanje kot celovito rešitev za najboljšo možno podobo vašega podjetja. Izdelava najrazličnejših reklamnih plakatov in publikacij se pri nas začne z idejno zasnovo, sledi ji oblikovanje, temu pa tiskanje končnega izdelka. Za tisk plakata z našo tehnologijo do 150 izvodov priporočamo digitalni tisk, za več pa offset.

Digitalni tisk plakata - hitro, kakovostno in ugodno tiskanje plakatov od B0 do B2

tisk plakatov b0, b1 in b2Digitalni tisk omogoča hitro, kakovostno in cenovno ugodno tiskanje plakatov (npr. B0, B1, B2). Cenik tiska plakatov b1 in ostalih naših storitev vas bo o tem zagotovo prepričal. Pri digitalnem tisku tiskanje poteka neposredno iz datoteke in zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Digitalni tisk plakata je odlična rešitev tudi takrat, kadar želite, da bi bili vaši plakati popolnoma prilagojeni in personalizirani. Na vsak plakat lahko natisnete drugačno besedilo, kot je denimo ime vaše stranke ali poslovnega partnerja, in tako naredite unikaten plakat.

Velika prednost digitalnega tiska pred klasičnim je tudi v tem, da lahko natisnete manjše število izvodov, 10, 50 ali 100, cena pa je sorazmerna njihovi količini. Kakovostne barve, ki se takoj posušijo, pripomorejo h krajšemu času tiskanja plakatov B2.


Tiskanje plakatov B1 - cenik priča o ugodni ceni tiskanja

V podjetju Grafika Gracer nudimo grafično oblikovanje in tiskanje plakatov do dimenzij B0 in več. Najpogostejša je izdelava in tisk plakatov dimenzije B1 (70x100 centimetrov) in B2 (50x70 centimetrov). Največja možna širina tiskanja je 150 centimetrov, maksimalna ločljivost pa 1440 dpi. Vsebino plakatov lahko natisnemo na različne materiale, kot so mat in sijajni papirji, platno, art papir ali nalepke ...

NUDIMO VELIKOFORMATNI TISK PLAKATOV

cena tiska plakatov

Spoznajte se z aktualnostmi o tiskanju plakatov.