Tiskarna Grafika Gracer se uvršča med najboljše tiskarne v Sloveniji

Grafika Gracer d.o.o. je tiskarna in založba z veliko izkušnjami na področju priprave za tisk, tiska, grafike in dodelave tiskovin. Poleg tiskarstva se ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem, grafično pripravo, skeniranjem in fotografijo. Tiskanje tiskovin, kot so npr. plakati, dopolnjujemo z založništvom in prodajo koledarjev, rokovnikov, planerjev in drugih poslovnih daril ter promocijskih izdelkov. Odlikujejo nas kakovost, prilagodljivost, hitra odzivnost in tisk z okolju prijaznejšimi materiali.

tiskarnatiskarne v Sloveniji

Tiskarna Grafika Gracer - kakovosten, hiter in ugoden digitalni tisk

Profesionalni digitalni tisk je na videz sicer podoben navadnemu tiskanju preko domačih tiskalnikov, a je bolj preprost in omogoča bolj kakovosten izdelek. Predhodna grafična priprava ni potrebna, saj tiskanje poteka naravnost iz datoteke. K hitremu tisku pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo. Ker odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče, je digitalno tiskanje tudi cenejše. Po zaslugi profesionalnih strojev lahko vsebine tiskamo tako na vizitke, letake, brošure in nalepke kot tudi na večje površine, kot so plakati in reklamni panoji. Digitalni tisk je primeren za številčno majhne pa tudi za večje naklade, omogoča pa tudi izdelavo tiskovine z osebno noto, ki izdelku daje unikaten pečat. To še zlasti velja za vizitke in koledarje, pa tudi za tisk letakov.

Tiskarna nudi tudi offset tisk - cenik priča o ugodni ceni

Praktično vse tiskarne v Sloveniji med svojimi storitvami ponujajo tudi offset tisk, vendar pa so njihovi izdelki zelo različnih kakovosti. Tiskarna Grafika Gracer zagotavlja svojim strankam hitre, kakovostne in cenovnougodne tiskarske storitve, saj želimo, da bi bile naše stranke zadovoljne. Offset tisk je še posebej priporočljiv pri tiskanju večjih naklad, saj je strošek v primerjavi z digitalnim tiskanjem bistveno manjši. Večja kot je količina, nižja je cena na enoto. Ofsetni tisk se ponaša tudi z izredno visoko in kakovostno ločljivostjo ter hitrostjo tiska. Offset tisk obenem pripomore h kar najvišji kakovosti vaših fotografij.

Tako kot številne tiskarne v Sloveniji tudi naša tiskarna omogoča oziroma sprejema naročila kar preko spleta. Vabljeni na našo spletno stran!