Tisk etiket ter ostale tiskarske in grafične storitve

tiskanje etiketGrafika Gracer d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s tiskom etiket, revij, priznanj, zvezkov in ostalih izdelkov, grafičnim oblikovanjem in pripravo, skeniranjem ter fotografijo. Začetki podjetja segajo v leto 1976, ko še ni bilo tiskanja etiket in je proizvodnja temeljila na izdelavi nezahtevnih obrazcev, eno ali dvobarvnih tiskovin ter podobnih grafičnih izdelkov. Naše podjetje odlikujejo kvaliteta, prilagodljivost, odzivnost in tiskanje z okolju prijaznimi materiali. Nudimo tiskanje etiket za steklenice kot tudi tiskanje samolepilnih etiket, ki so narejene na poseben papir za tiskanje etiket. V kolikor si tudi vi želite kvaliteten tisk etiket nas kontaktirajte ali se oglasite osebno.

Tisk etiket, grafilno oblikovanje, poslovna darila in promocijsko blago

tisk etiketV našem podjetju je glavna dejavnost tiskanje, med katero spada tisk etiket, poleg tega pa se ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem, grafično pripravo, skeniranjem in fotografijo, v zadnjem času pa smo dopolnili tiskanje tudi z založniško prodajo koledarjev, organizatorji planerjev, poslovnimi darili in promocijskim blagom. Izbirate lahko med različnim tiskanjem etiket od tiskanja etiket za steklenice do tiskanja samolepilnih etiket prav tako pa lahko izbirate papir za tiskanja etiket. Izbira je vaša, naši zaposleni pa vam bodo z veseljem izpolnili vaše želje. Prepričani smo, da boste zadovoljni z našim delom.

KLIKNITE TUKAJ, ČE VAS ZANIMA TUDI TISK VABIL

Kvalitetno tiskanje etiket po ugodni ceni

Grafika Gracer se ponaša s kvalitetnim tiskanjem etiket, ne glede na uporabo in s ponosom lahko povemo, da so z našim tiskom etiket stranke izjemno zadovoljne. Poleg kvalitete, ki jo zagotavljajo vsakoletne investicije v najnovejše stroje je naša prednost tudi ugodna cena tiskanja etiket, ki približa naše izdelke kupcem in jih naredi izjemno dostopne. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte ali pa se oglasite osebno v naših prostorih v Celju, kjer vam bomo svetovali in odgovorili na vaša vprašanja. Podjetje Grafika Gracer je pravi naslov za tisk etiket.

Za več informacij o podjetju in naši ponudbi obiščite spletno stranhttp://www.grafika-gracer.si/