Digitalni tisk vizitke in knjig - le del storitev, ki jih nudi tiskarna Grafika Gracer

Digitalni tisk kuvert, vizitke, knjig ali plakatov omogoča zelo hitro izdelavo tiska, saj predhodna grafična priprava ni potrebna. Digitalno tiskanje namreč poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Po zaslugi profesionalnih strojev lahko tiskamo na večje površine, hitreje in ceneje od navadnega tiska. To dokazuje tudi naš cenik, ki vam je na voljo na naši spletni strani. Digitalni tisk se ponaša s kakovostnimi barvami, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja. Digitalen tiskje primeren za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne, ki jih potrebujete vedno znova, primeren pa je tako za številčno majhne kot za večje naklade. Predvsem pa ima digitalni tisk osebno noto, zaradi katere bodo vaše vizitke in druge tiskovine, kot so knjige in kuverte, imele unikaten pečat.

digitalni tiskdigitalni tisk vizitk

Izdelava in digitalni tisk vizitke naj bosta skrbno premišljena

Vizitka, eno najmočnejših marketinških orodij, je izredno pomembna za prvi vtis o podjetju, saj lahko pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Poleg osebnega pristopa poslovna vizitka predstavlja sekundarno komunikacijo in prejemniku sporoča veliko informacij o vas. Lahko je celo odločilna, ali boste dobili posel ali ne. Izdelava in digitalni tisk vizitke mora vsebovati mora osnovne kontaktne podatke, kot so naziv podjetja, status v podjetju, vaše ime in priimek, telefon, elektronska pošta, spletni naslov in dejavnost, s katero se ukvarjate. Toplo vam priporočamo, da uporabite slogan, s katerim lahko opišete vaše konkurenčne prednosti, ki bodo sogovornika prepričale v sodelovanje z vami. Oblika vizitke naj sledi besedilu in poudari zapisane besede.

Grafično oblikovanje in digitalni tisk vizitke in knjig prepustite strokovnjakom

Poleg digitalnega tiska knjig in vizitk vam tiskarna Grafika Gracer lahko ponudi tudi grafično oblikovanje - od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije pa vse do oblikovanja in tiskanja tiskovine. Cena je odvisna od obsega dela, vaših zahtev in težavnosti projekta, vsekakor pa zagotavljamo ugodno, a kakovostno storitev.

Več na:http://www.grafika-gracer.si