Tisk vabil za različne priložnosti po ugodni ceni

Grafika Gracer d.o.o. je tiskarska in založniška hiša s tradicijo, saj se že od leta 1976 ukvarja s tiskanjem, še posebej s tiskom vabil za različne priložnosti. Poleg glavne dejavnosti opravljamo tudi druge storitve kot so grafično oblikovanje, grafična priprava, skeniranje in fotografija, obenem pa nudimo poslovna darila in promocijsko blago. Izbirate lahko med digitalnim in offset tiskanjem poročnih vabil, tiskanjem vabil za abrahama in tiskanjem vabil za rojstni dan, sveto obhajilo ali kakšno drugo priložnost. Naše odlike so kvaliteta, prilagodljivost, odzivnost in tiskanje z okolju prijaznimi materiali. Obiščite nas in se pdriužite našim zadovoljnim strankam.

tiskanje vabil za abrahamatisk vabil

Tisk vabil s kvalitetnimi stroji za tiskanje

V našem podjetju lahko izbirate med digitalnim tiskom vabil, ki je primeren za manjše naklade, saj ni priprave in je izvedba hitrejša, obenem pa je tisk zelo prilagodljiv in ponuja ustvarjalne možnosti pri tisku poročnih vabil ali tiskanjem vabil za abrahama. Druga možnost je offset tisk vabil, ki je primeren za večje količine vabil, izvedba je nekoliko počasnejša, a je cena zelo dostopna, več je izvodov manjša je cena. Ne glede na način tiska vabil vam zagotavljamo kakovosten tisk poročnih vabil in drugih z našimi tiskarskimi stroji, v katere vlagamo ogromno sredstev, obenem pa so cene naših izdelkov izjemno dostopne.

V PODJETJU GRAFIKA GRACER TISKAMO TUDI KNJIGE

Tiskanje vabil za abrahama in ostale dogodke - Grafika Gracer

Grafika Gracer v Celju je idealno mesto za tiskanje vabil za abrahama, bodisi za vas ali za kakšnega družinskega člana ali prijatelja. Poleg tiskanja vabil za abrahama se lahko odločite tudi za tiskanje poročnih vabil in tiskanjem vabil za rojstni dan, seveda pa lahko vabilo popolnoma personaliziramo po vaših idejah in željah s pomočjo naših strokovnjakov. Lahko nas kontaktirate po elektronski pošti, telefonu ali pa se osebno oglasite v naših prostorih Grafika Gracer je najboljše mesto za tisk vabil.