Digitalni tisk za hitro in učinkovito tiskanje vseh izdelkov

digitalni tiskGrafika Gracer je tiskarska in založniška hiša s tradicijo, saj se že od leta 1976 ukvarja s tiskanjem različnega materiala, od eno in dvobarvnih tiskovin v preteklosti do kvalitetnega offset in digitalnega tiska danes. Digitalni tisk omogoča tisk manjših naklad ali zgolj posameznih izdelkov v hitrem času, vseeno pa je tisk izjemno kvaliteten. Nudimo digitalni tisk plakatov, digitalni tisk revij, vizitk, nalepk in ostalega materiala. Čeprav je glavna dejavnost podjetja tiskanje opravljamo tudi druge storitve kot so grafično oblikovanje in priprava, prodaja koledarjev, poslovna darila in tiskanje z okolju prijaznimi materiali.

NA VOLJO TUDI TISK ETIKET PO UGODNIH CENAH

Digitalni tisk ali offset tisk?

digitalni tisk plakatovV osnovi poznamo dva načina tiska, offset in digitalni. Digitalni tisk je primeren takrat, ko se odločimo za manjše količine tiskovine ali zgolj posamezne izdelke, saj ni potrebna predčasna priprava, tiskanje pa je veliko hitrejše. Prednost digitalnega tiska je tudi v tem, da je izjemno prilagodljiv in ponuja več možnosti za ustvarjanje, kar lahko s pridom izkoristite pri digitalnem tisku plakatov. Na drugi strani je offset tisk primeren za večje naklade, a boste zaradi posebne predpriprave na svojo tiskovino čakali nekaj dni, saj je tisk nekoliko počasnejši, a je cena pri večjih nakladah izredno dostopna. Ne glede na to, ali se boste odločili za digitalni tisk plakata ali za offset tisk večjih naklad vam v podjetju Grafika Gracer zagotavljamo izjemno kakovost.

Digitalni tisk plakatov in ostalih izdelkov

V našem podjetju nudimo kvaliteten digitalni tisk plakatov in ostalih izdelkov, med katerimi so izjemno priljubljeni digitalni tisk revij, nalepk in vizitk. Naše stranke so izjemno zadovoljne z digitalnim tiskom plakatov in prepričani smo, da se boste enako počutili tudi vi. Za več informacij nas kontaktirajte po emailu, telefonu ali pa se oglasite v naših prostorih v Celju. Digitalni tisk je prava rešitev za vas. Prepričajte se v podjetju Grafika Gracer.

Za več informacij obiščite spletno stran:http://www.grafika-gracer.si/novice/