Tiskanje knjige - ugodna cena za digitalni tisk knjige (trda vezava)

tiskanje knjigeVerjetno veste, da mora biti tiskanje knjige v dovolj veliki nakladi, da se vam cenovno izplača. Vendar pogosto ne potrebujete petsto ali tisoč knjig, saj ne veste, kako se bo odzval trg in kako se bodo knjige prodajale. V primeru, da želite nastistiti le sto ali petdeset, morda celo samo dvajset ali deset knjig, se je najbolje odločiti za digitalni tisk knjig. Digitalno tiskanje je še posebej priporočljivo pri manjših nakladah. Digitalno tiskanje knjig namreč omogoča izdelavo naročenega gradiva v najkrajšem možnem času. Tiskarske stroje krmili kar računalnik sam, glavna prednost digitalnega tiska pa je zagotovo v tem, da je cenovno ugodnejši od navadnega tiska.

DIGITALNO TISKANJE PLAKATOV

Hiter in kakovosten digitalni tisk knjige - trda vezava pri tem ni ovira

Poleg tega, da je digitalno tiskanje knjige cenovno ugodno, je tudi hitro in kakovostno. Ker digitalni tisk poteka neposredno iz datoteke, odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Pri tem se uporabljajo kakovostne barve, ki se takoj posušijo, kar pripomore h krajšemu času tiskanja. Knjige lahko tiskamo v barvni ali črnobeli tehniki na brezlesni (nepremazni) papir z gramaturo med 80 in 100 grami. Vaša knjiga bo še privlačnejša na pogled s pomočjo barvnega tiska. Personalizirano digitalno tiskanje pa omogoča, da vsak izvod posebej prilagodite ali opremite s posvetilom. Na ta način boste osebi, ki bo knjigo prejela, pokazali, da ni le številka v vašem rokovniku. Pritegnili pa boste tudi pozornost kakšnega potencialnega poslovnega partnerja.

tisk knjige cena

Digitani tisk knjige - cena še zlasti ugodna v Grafiki Gracer

Grafika Gracer d.o.o. je tiskarna in založba z veliko izkušnjami na področju priprave za tisk, tiska, grafike in dodelave tiskovin. Poleg tiskarstva se ukvarjamo tudi z grafičnim oblikovanjem, grafično pripravo, skeniranjem in fotografijo. Digitalno tiskanje, npr. knjige, dopolnjujemo z založništvom in prodajo koledarjev, rokovnikov, planerjev in drugih poslovnih daril ter promocijskih izdelkov. Odlikujejo nas kakovost, prilagodljivost, hitra odzivnost in tisk z okolju prijaznejšimi materiali.

Vas zanima digitalni tisk knjig v trdi vezavi? Cena, ki jo navaja naš cenik, vas bo zagotovo navdušila. Obiščite nas.