Digitalni tisk knjig in ostalih tiskovin

Živimo v digitalni dobi, kar pomeni, da je digitalni tisk knjig, brošur, nalepk, vizitk ipd. množično uporabljena tehnika tako na poslovni kot osebni ravni.

Kaj je digitalni tisk knjig in kaj vse omogoča?

Digitalni tiskDigitalni tisk je tehnika tiskanja, ki zagotavlja fleksibilnost in direkten nadzor nad procesom izdelave tiskovin (poleg digitalnega tiska knjig tudi digitalni tisk vizitke, brošur, nalepk ipd). Kot že omenjeno služi digitalni tisk knjig tiskanju tako na poslovni kot tudi osebni ravni. Personaliziran digitalni tisk knjig zagotavlja, da bo knjiga, ki je narejena po naročilu za posamezno osebo, vsebovala tej osebi in njenim željam prilagojeno besedilo, slike, imena svojcev, prijateljev ipd. Tak digitalni tisk knjig, brošur in ostalih tiskovin omogoča, da je vsak izvod prilagojen željam strank. Ne gre izključiti priložnosti, da bodo privlačne personalizirane tiskovine, ki jih omogoča digitalni tisk knjig in ostalih tiskovin, kot je digitalni tisk vizitke, digitalni tisk nalepke, digitalni tisk brošure ipd., pritegnile pozornost morebitnega poslovnega partnerja. V primeru, da se pojavi potreba po mehki vezavi knjig, je prava izbira digitalni tisk brošure, saj tovrstni digitalni tisk zagotavlja tiskanje knjig, brošur, katalogov, revij, priročnikov, učbenikov ipd. v mehki vezavi.

OBIŠČITE TISKARNO V CELJU

Digitalni tisk vizitke

Za uspešno izmenjavo poslovnih kontaktov in pa tudi za izmenjavo kontaktov na osebni ravni, zanesljivo poskrbi digitalni tisk vizitke. S kvalitetnimi in kreativnimi vizitkami digitalni tisk vizitke poskrbi, da je vsaka priložnost za navezovanje stikov dobro izkoriščena.

V poplavi digitalnega tiska je pomembno izbrati digitalni tisk vizitke, ki zagotavlja profesionalno, ugodno in hitro izdelavo vizitk.

Tisk knjig

Digitalni tisk nalepke

Nalepke povejo veliko o podjetju, zato je izbira privlačnih nalepk prvi korak na poti do dobrega vtisa, ki ga hočemo ustvariti na potencialne stranke. Tudi, če nalepke potrebujemo zgolj za osebno uporabo, bomo z všečnimi nalepkami razveselili svoje prijatelje, poskrbeli, da zaradi opazne nalepke naša prtljaga ne bo odromala na napačen naslov ipd.

Digitalni tisk nalepke je uporaben za industrijske nalepke, nalepke za kozmetiko, nalepke za vino ipd.

VEČ O OSTALIH DIGITALNIH TISKOVINAH