Izdelava reklamnih letakov za učinkovito in najcenejšo promocijo podjetja

izdelava reklamnih letakovIzdelava reklamnih letakov zahteva izvirnost in zmožnost produciranja ustvarjalnih zamisli, saj je z letakom potrebno hitro in učinkovito prepričati potencialno stranko. Pri tem odtehtajo številni dejavniki, kot so ustrezna izbira barv, pisave ter celostne razporeditve elementov. Letak predstavlja učinkovito, predvsem pa ugodno promocijsko sredstvo, ki se uporablja za hitro doseganje večjega števila potencialnih strank.
Izdelava letakov je hitra in enostavna, saj razen osnovnih vodil estetike, podajanja informacij ter splošnih navodil za grafično oblikovanje ni posebnih omejitev ali pravil.

Hitra in enostavna izdelava reklamnih letakov po ugodni ceni

Pomembno pri izdelavi reklamnih letakov in brošur je, da oblika in grafika sovpadata s celostno podobo in ostalimi promocijskimi gradivi. Informacije o osnovnih vprašanjih, kot so kaj, kdaj, kje in zakaj, morajo biti na letaku jasno razvidne. Na letak ne nizajmo preveč vsebine in informacij, saj je letak v bistvu ''mali plakat''. Debelino papirja izberimo glede na tip vsebine, namen letaka ter način distribucije in življenjsko dobo letaka.
Cenejši, digitalni tisk se uporablja za manjše naklade tiskanja letakov, za večje naklade pa se uporablja offset tisk. Najpogosteje uporabljeni formati za izdelavo reklamnih letakov so A3, A4, A5, A6 in A7. Pri izdelavi letakov lahko izbirate med naslednjimi lastnostmi letaka:
- gramatura lista,
- mat ali sijajni izgled materiala,
- enostranski/dvostranski tisk,
- plastifikacija ali lakiranje letaka.
Pri izbranih lastnostih letaka je potrebno upoštevati dejavnike ob distribuciji, kot sta način distribucije in želena življenjska doba letaka.

Grafika Gracer Celje - kakovostna izdelava letakov po ugodni ceni

izdelava reklamnih letakov po ugodni ceni Želite promovirati novi izdelek, posebni dogodek ali odprtje nove poslovalnice? Grafika Gracer iz Celja vam nudi strokovno in kakovostno, predvsem pa celovito grafično oblikovanje in izdelavo reklamnih letakov v Celju. Mogoča je izdelava tudi preostalih publikacij za vaše podjetje - od idejne zasnove, izdelave logotipa in izbora tipografije pa vse do oblikovanja. Cena za izdelavo letakov je odvisna od obsega dela, vaših zahtev in težavnosti projekta.

NEPRESTANO RAZVIJAMO PROGRAM ZA IZDELAVO LETAKOV

Poleg tega grafični oblikovalci ponujajo vrsto preostalih tipov digitalnega tiska, vključno z možnostjo tiskanja vabil.