Digitalni tisk - vsestranska rešitev od revij do vizitk


Digitalni tisk je ena izmed tehnik, ki je sprožila pravo revolucijo na področju tiskarstva. Dandanes praktično ni resne tiskarne, ki ne bi v ponudbi vključevala digitalnega tiska plakatov, revij, vizitk in drugih materialov, ki pridejo še kako prav tako podjetnikom kot posameznikom. Za široko dostopnost te storitve so v veliki meri zaslužni tiskalniki, ki naredijo digitalni tisk cenovno ugoden, zelo prilagodljiv, predvsem pa izredno kakovosten.

Digitalni tisk plakatov in drugih promocijskih izdelkov

Digitalni tisk plakatovZaradi svoje vsestranske uporabnosti se digitalni tisk uporablja za tiskanje praktično vseh vrst tiskovin na najrazličnejše materiale. Med najbolj zvestimi zagovorniki te tehnike pa so podjetniki, ki potrebujejo propagandni material - za te je digitalni tisk plakatov nujna storitev, enako velja za digitalni tisk vizitk in drugih promocijskih izdelkov. Ustreznost tehnike pa je odvisna od različnih dejavnikov, predvsem od naklade. Digitalni tisk plakatov bodo izbrali predvsem manjši podjetniki, saj ta tehnika omogoča cenovno ugodno tiskanje manjših naklad, medtem ko bodo večja podjetja še vedno rada posegala po offset tisku in drugih alternativah. Seveda pa ta podatek ne izraža pomanjkljivosti ene ali druge tehnike - tudi digitalni tisk vizitk in drugih manjših tiskovin se na primer izplača v nakladah do 10.000 primerkov!

Digitalni tisk za zahtevnejše

Ena izmed prednosti digitalnega tiska je ta, da ta tehnika zagotavlja široko prilagodljivost. Če ponuja tiskarna digitalni tisk, lahko natisne praktično vse - brez težav z eno samo napravo ugodijo vsem, ki iščejo digitalni tisk revij, plakatov, vizitk in drugih izdelkov. Prav tako bo tiskarna z napravo za digitalni tisk zagotovila izredno kvaliteto izdelkov v vseh omenjenih primerih, tudi pri tiskanju na neobičajne materiale. Vsekakor je torej ta tehnika odlična izbira za zahtevnejše podjetnike, ki želijo najti optimalno rešitev za svoje potrebe - te bo zadovoljila tiskarna z digitalnim tiskom!

Digitalni tisk