Kotne sedežne garniture s počivalniki in ugodne moderne garniture v obliki u

Kotne sedežne garniture se odlično podajo v vsak prostor, primerne pa so tudi, če imate na voljo manj prostora. V podjetju Emok d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo rustikalnih sedežnih garnitur, med katerimi boste našli kakovostne sedežne garniture (trosedi, dvosedi in fotelji) ter modernih sedežnih garnitur, ki so lahko kotne, opremljene s počivalniki, sedežne garniture v obliki u itd. Naše pohištvo in sedežne garniture so izdelani iz najbolj kakovostnih materialov, kar jim omogoča izredno dolgo življenjsko dobo. Kotne sedežne garniture, kakor tudi ostale sedežne garniture, so na voljo v različnih materialih in barvah. Našo ponudbo kotnih sedežnih garnitur in ostalih modernih in rustikalnih garnitur si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli vse potrebne informacije o pohištvu. Vabimo pa vas tudi, da nas obiščete v našem razstavno prodajnem salonu, kjer si razstavljene eksponate kotnih sedežnih garnitur, trosedov, sedežnih garnitur s počivalniki in sedežnih garnitur v obliki u lahko tudi ogledate in jih preizkusite.

sedežne garniture


Sedežne garniture: moderne ali rustikalne? Odločitev je vaša!


Naša ponudba sedežnih garnitur je zelo pestra in raznolika, zato smo prepričani, da boste zagotovo našli takšno, ki se bo odlično prilegala v vaš prostor. Na voljo imamo različne sedežne garniture - moderne in rustikalne. Za katero se boste odločili? Moderne sedežne garniture, med katerimi boste našli vrhunske kotne sedežne garniture, se lahko pohvalijo z vrhunsko izdelavo in dovršenim dizajnom. Moderne kotne sedežne garniture so narejene iz obstojnih materialov, ki sedežnim garnituram zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Odločite se lahko za nakup usnjene sedežne garniture, prav tako pa so vam na voljo odlične kotne sedežne garniture iz blaga. Naša ponudba pa je raznolika tudi iz vidika izvedb garnitur. Če se zanimate za nakup vrhunske sedežne garniture 3+2+1, ki vključuje trosed, dvosed in fotelj ali pa vas zanimajo trosedi, potem ste na pravem mestu. Naši trosedi v rustikalni različici so narejeni iz najbolj kakovostnega usnja in se bodo odlično podali v vaš prostor. Oglejte si našo ponudbo modernih in rustikalnih sedežnih garnitur in nas obiščite.

NE SPREGLEJTE AKCIJE SEDEŽNIH GARNITUR!


Sedežne garniture trosedi po ugodni ceni


Naša ponudba rustikalnih sedežnih garnitur je zelo pestra. V prodajnem programu boste našli tudi odlično sedežno garnituro Pisa, ki vključuje trosed, dvosed in fotelj. Gre za rustikalni model sedežne garniture z nekoliko enostavnejšimi intarzijami. Na trosedu in ostalih elementih je vidnih precej lesenih površin in tapeciranih detajlov. Konstrukcija troseda oziroma sedežne garniture je zasnovana iz dveh delov: tapeciranega lesenega ogrodja in oblazinjenega vstavka, samo ogrodje pa je izdelano iz masivnega hrastovega lesa. Rustikalne sedežne garniture trosedi so v prvi vrsti namenjeni sedenju, sedišča in nekoliko višji hrbtni nasloni pa so anatomsko oblikovani in trši. To vam omogoča optimalno udobno sedenje. Ponujamo vam ugodno ceno za trosede in ostale rustikalne sedežne garniture.

sedežna garnitura


Kotne sedežne garniture s počivalniki


Če iščete udobno in estetsko dovršeno sedežno garnituro, potem razmislite o nakupu kotne sedežne garniture s počivalnikom. Najbolj praktična izbira v manjših dnevnih sobah je prav kotna sedežna garnitura, ki pa je lahko opremljena tudi s počivalnikom. Pri izbiri kotne sedežne garniture s počivalnikom imejte v mislih, da mora biti naslonjalo za sedenje dovolj visoko in udobno. Naše kotne sedežne garniture s počivalniki so opremljene z odličnimi relax mehanizmi, ki omogočajo različne funkcije.


Ostala ponudba sedežnih garnitur


Če se zanimate za nakup sedežne garniture, potem nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo katalog sedežnih garnitur. Na voljo imate različne izvedbe sedežnih garnitur, od kotnih pa vse do trosedov in sedežnih garnitur v obliki u. Če pa vam nobena od naših sedežnih garnitur ni všeč, vam ponujamo tudi možnost izdelave sedežne garniture po naročilu. Tako boste lahko prepričani, da se bo vaša sedežna garnitura po naročilu popolnoma prilegala vašemu prostoru.