Vzdrževanje bazena – cena in obseg del

Vsak bazen potrebuje redno vzdrževanje – to je neizogibno dejstvo, če želimo imeti čisto vodo v bazenu in v kopanju, masiranju in plavanju zares uživati. Cena vzdrževanja bazena in čas, ki ga boste porabili za to, pa je odvisen od skrbi, ki jo posvečate bazenu tekom leta. Redno vzdrževanje je zagotovo boljše kot popravilo bazena. Da bi si zagotovili čisto vodo v bazenu, je potrebno poskrbeti za filtracijo bazenske vode, pa tudi za pokrivala za bazene – vsaj za zimski čas. Primerno pokrivalo za bazene namreč varuje bazen pred nesnago in listjem, določeni modeli pa tudi pred nastankom alg. Cena vzdrževanja bazena bo nižja, če se boste čiščenja lotili sami, seveda pa lahko za to opravilo najamete tudi usposobljene strokovnjake. Z rednim vzdrževanjem boste tudi podaljšali življenjsko dobo bazena.

 

Čista voda v bazenu

Čista voda v bazenu je pomembna tudi zato, da se prepreči razrast bakterij, alg in drugih mikroorganizmov. Kaj torej potrebujete za vzdrževanje bazena? Cena izdelkov za vzdrževanje je zelo nizka, zato si lahko privoščite različna pomagala. Med opremo za vzdrževanje bazena po nizki ceni prištevamo: filtrirne naprave, črpalke, naprave za dezinfekcijo, regulatorje pH-vrednosti, filtre za bazene proti algam, regulatorje nivoja vode, sesalce za bazen, opremo za prezimovanje bazena in še bi lahko naštevali. Z uporabo teh pripomočkov in naprav boste poskrbeli za čisto vodo v bazenu in prijetno kopanje.

Vzdrževanje bazena cena

Bazen - popravilo

Našli boste tudi vse potrebne izdelke za obnovo in popravilo bazena. Popravilo bazena lahko opravite sami, lahko pa za pomoč prosite tudi strokovnjake. Vsekakor je potrebno popravilo bazena opraviti takoj, ko se pokažejo poškodbe, sicer lahko postane škoda še večja. Če potrebuje vaš bazen popravilo, se obrnite na podjetje Ema Bazeni in z veseljem vam bomo svetovali glede najprimernejših rešitev. Kontaktirajte nas tudi v primeru, da želite izvedeti več o rednem vzdrževanju bazena, cenah izdelkov in naših storitvah

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Vzdrževanje bazena cena, Bazen popravilo, Čista voda v bazenu
ZEMLJEVID