Sesalec za bazen omogoča enostavno in lahko čiščenje bazena

Sesalec za bazen je zelo uporaben pripomoček, ki ga lahko priklopimo na bazenski čistilni sistem in z njim pobiramo nesnago s tal. Z naključnim premikanjem po površinah bazena zagotovi hitro, učinkovito in zanesljivo sesanje. Vaš bazen bo temeljito očiščen – čisto ne bo samo dno bazena, nekateri modeli lahko čistijo celo stene. Sesalec za bazen lahko priklopimo na vrtno zalivalno cev, na peščeni filter preko skimerja in sesalnega nastavka ali na elektriko.

Poznamo tri različne tipe bazenskih sesalcev: bazenski robot, avtomatski in ročni sesalec za bazen.  Cena, možnosti priklopa in zmogljivost filtra pa so tisti kriteriji, ki vplivajo na našo izbiro. Avtomatski bazenski sesalec ima svojo črpalko, filter in pogon. Za delovanje potrebuje nizko napetost, kar poveča varnost in hkrati pripomore k zmanjšani porabi električne energije

 

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN

Sesalec za bazenSesalec za bazen – ugodna cena v podjetju Ema d.o.o.

Podjetje Ema d.o.o se ukvarja z vsem, kar je povezano z bazeni. Poleg osnovne opreme, ki zajema vgradne hidravlične elemente, filtrirne naprave, bazenske črpalke ter bazenske spojne materiale in cevi, je na voljo tudi dodatna bazenska oprema, ki omogoča lažje vzdrževanje bazena, rekreacijo, sprostitev in zabavo ter polepša videz bazena. Sem sodi tudi bazenski sesalec.

Naša ponudba vključuje bazenske sesalce francoskega proizvajalca Procopi – Pool Valet. Na voljo je v štirih oblikah: Pool Valet Junior, Pool Valet Senior, Pool Valet RC in Pool Valet. Tako kot vsi izdelki v naši ponudbi se lahko tudi bazenski sesalci, tako avtomatski kot ročni sesalec za bazen, pohvalijo z visoko kakovostjo, enostavno uporabo in vzdrževanjem. Sesalec za bazen odlikuje tudi ugodna cena.

 

Ročni sesalec za bazen za ročno čiščenje bazena

Ročni sesalec za bazen (cena je resnično ugodna) predstavlja najugodnejšo rešitev, kadar je bazen opremljen s peščenim filtrom. Sestavljen je iz sesalne ščetke, cevi in teleskopske palice. Cev se priključi v skimer, vlogo sesalca pa prevzame filtrirni sistem. Umazanija se nabira v filtrirnem pesku. V kolikor bazen ni opremljen s peščeno filtrirno napravo, je najbolje izbrati ročni sesalec za bazen, pri katerem se s pomočjo vrtne zalivalne cevi umazanija nabira v vrečici.

Z ročnim sesalcem počasi potujemo po dnu bazena, dokler ne posesamo celotne površine. Po sesanju preverimo filter in ga po potrebi očistimo.

 

Čist bazen je osnova za nemotene kopalne užitke. Zato si le privoščite vrhunski vodni sesalec za bazen. Ugodna cena odlikuje tudi ostale naše izdelke. Obiščite nas.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
sesalec za bazen, sesalec za bazen cena, ročni sesalec za bazen
ZEMLJEVID