Bazenske pomične strehe ali bazenske rolete za zunanje bazene, ki jih lahko ob toplem dnevu zložimo

Bazenske pomične streheČe bi radi na svojem zunanjem bazenu uživali tudi v slabem vremenu, vetru ali nižjih temperaturah, vam bodo prav prišle bazenske strehe. Zlasti za bazenske pomične strehe je v zadnjem času precej povpraševanja. Bazenske pomične strehe se namreč lahko odprejo tako, da se posamezni odseki strehe zložijo drug v drugega. Odpiranje in zapiranje pomične strehe je preprosto, saj se njeni deli premikajo po vgrajenih vodilih na stranicah bazena. V hladnejših in vremensko neprijaznih dneh se boste tako lahko kopali pod streho,  v sončnih in toplejših mesecih pa vam bodo bazenske pomične strehe omogočile, da se boste predajali razkošju odprtega prostora. Še ena vrsta bazenske strehe so bazenske rolete, ki  se enostavno zapirajo ali odpirajo čez vodno gladino bazena. Ročno jih odpremo s pomočjo stikala ali pa z daljinskim upravljalnikom. Nadvodne bazenske rolete so primerne za že vgrajene bazene ali kalupne bazene, ki nimajo izdelanega jaška za rolo. Za podvodne izvedbe pa moramo načrtovati prostor za rolo že v času gradnje. Na ta način je možno pokriti večino bazenskih oblik, pomembno je le, da izberemo najbolj ustrezno pozicijo in način vgradnje roloja. Bazenska roleta se lahko tudi zaklene in onemogoči nepredvideno kopanje.


Bazenska streha ali premična bazenska streha?

Fiksna bazenska streha nam tako kot pomična bazenska streha ali bazenska roleta nudi zaščito pred ohlajanjem in izhlapevanjem vode ter zaščito pred umazanijo in padci v vodo. Edina razlika med njima je ta, da se pomična streha lahko zloži in s tem omogoča uživanje na toplem in svežem zraku. Fiksne bazenske strehe namreč precej primerjajo z rastlinjaki in nekateri tega nimajo za prednost. A kljub temu so prednosti fiksnih streh nad bazeni številne.


Na naši spletni strani boste našli še več zanimivih podrobnosti o strehi vašega bazena. Obiščite nas!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
pomične strehe za bazene, pomične strehe, rolete za bazene, rolete za bazen, bazenske strehe, strehe za bazene, zunanji bazeni
ZEMLJEVID