Bazenske strehe za zunanji bazen – najboljša rešitev za slovensko podnebje

Bazenske strehe na zunanjem bazenu imajo številne prednosti, med katerimi je gotovo najpomembnejša ta, da se s streho kopalna sezona podaljša za tri do štiri mesece. Tudi če je zunaj slabo in vetrovno vreme, se boste tako lahko kopali na toplem - v pokritem bazenu. Ker bazenska streha nudi dobro toplotno izolacijo, se voda čez noč le minimalno ohladi. Pozimi pa voda navadno niti ne zmrzne in je tako ni treba zamenjati. Zmanjšajo se tudi tekoči stroški uporabe bazena – na primer za sesanje bazena. Prav tako bazenska streha nudi zaščito pred umazanijo, kot je listje, mrčes in cvetni prah, ter varnost pred padci otrok in domačih živali v bazen.  

 

Bazenske strehe


Bazenska streha Elegance – tipska bazenska streha za standardne bazene

V podjetju Ema d.o.o. imamo za standardne bazene pripravljen program standardnih bazenskih streh. Model ELEGANCE se je izkazal za še posebej priljubljenega. Privoščite si najboljše in izkoristite našo ugodno ponudbo. Prednosti bazenske strehe Elegance:

  • nizka elegantna izvedba s prozorno SAN-zasteklitvijo,
  • zaobljeni ''soft line'' ALU-eloksirani profili,
  • vrata na strani, na najvišjem segmentu,
  • varnostno zaklepanje segmentov in vrat,
  • podaljšane komfortne pohodne tirnice do treh metrov.


V naši ponudbi boste lahko našli različne bazenske strehe: takšne, ki samo pokrijejo bazen – bazenske rolete –, ali pa takšne, ki so dvignjene toliko nad vodno gladino, da omogočajo plavanje.  Nudimo pa vam tudi strehe, pod katerimi bo dovolj prostora tudi na robovih vašega vrtnega bazena. Tam se boste lahko sprehodili ali pa pod streho bazena postavili celo vrtno pohištvo ali rastlinje. Alternativna izvedba premične bazenske strehe pa je izvedba z vertikalnimi stranicami – primerna je predvsem za bazene z visokim robom.

 
Premične bazenske strehe in bazenske rolete lahko ob toplem dnevu zložimo

V zadnjem času se je povpraševanje po posebnih premičnih bazenskih strehah močno povečalo. Bazenske pomične strehe so odstranljive, saj so sestavljene iz odsekov, ki jih pri odkrivanju strehe zložimo enega na drugega. Premikamo jih po v podlago vgrajenih vodilih. Bazenske rolete pa se zapirajo ali odpirajo enostavno čez vodno gladino bazena. Ročno jih odpremo s pomočjo stikala ali pa z daljinskim upravljalnikom. Nadvodne bazenske rolete so primerne za že vgrajene bazene ali kalupne bazene, ki nimajo izdelanega jaška za rolo. Za podvodne izvedbe pa moramo načrtovati prostor za rolo že v času gradnje. Na ta način je možno pokriti večino bazenskih oblik, pomembno je le, da izberemo najbolj ustrezno pozicijo in način vgradnje roloja. Bazenska roleta se lahko tudi zaklene.

Za še več podrobnosti obiščite našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
bazenske strehe, streha za bazen, strehe za bazene, zunanji bazeni
ZEMLJEVID