Bazeni vseh vrst in kvalitetna dodatna oprema v podjetju Ema


Podjetje Ema d.o.o. se ukvarja z gradnjo bazenov in prodajo različne dodatne opreme za bazene po izjemno ugodnih cenah. Naši strokovnjaki imajo ogromno znanja in izkušenj pri gradnji bazenov in dodatne opreme, obenem pa se vseskozi izobražujejo, da vam lahko ponudijo kar najboljše storitve. Zanima nas vse v zvezi s področjem privatnih bazenov, bazensko tehniko, strehami in ostalimi aktivnosti povezanimi z bazeni. Izbirate lahko med različnimi bazeni od montažnih do notranjih in zidanih, obenem pa vam je na naši spletni strani in v trgovini na voljo kvalitetna dodatna oprema za bazene, med katere sodijo ventili za bazene, pokrivala in filtri ter osvetlitev bazena in različni seti za vzdrževanje bazena. V našem podjetju se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se trudimo za inovativne rešitve, ugodne cene in kvalitetne bazene in opremo, saj le tako lahko skrbimo za vaše zadovoljstvo. Pridružite se našim zadovoljnim strankam tudi vi in si zagotovite svoj bazen in dodatno opremo.

Oprema za osvetlitev bazena

OGLEJTE SI NAŠO BAZENSKO TRGOVINO


Bazeni različnih vrst in kakovostna dodatna oprema

Bazeni so idealna rešitev za vas vrt ali okolico hiše, otroci bodo uživali v vodnih vragolijah, odrasli pa se boste lahko spočili po napornem dnevu in ohladili v vročih mesecih. V podjetju Ema imamo pestro izbiro kvalitetnih bazenov in opreme od montažnih bazenov, ki jih lahko postavite v nekaj urah in jih pospravite, ko jih ne potrebujete več, do karbonsko-keramičnih in zidanih bazenov, ki potrebujejo več dela, a izjemno popestrijo izgled vašega vrta do wellness bazenov in opreme, ki so namenjeni popolnemu užitku v vodi. Preden se odločite za nakup bazena in pripadajoče opreme je pomembno, da se prepričate kateri bazen je najboljši za vas, se prilega okolici in kar je najbolj pomembno, kakšna je cena bazena. Poleg bazena nudimo tudi kvalitetno dodatno opremo, med katerimi so najbolj pomembna pokrivala za bazene, nudimo pa tudi ventile, filtre in različne osvetlitve za bazene.


Pokrivala za bazene preprečujejo nečistočo v vodi

Ob postavitvi bazenov in dodatne opreme je izjemno pomembna stvar primerna in kvalitetna skrb za bazen. V našem podjetju nudimo pestro izbiro dodatne opreme od filtrov za bazene, pokrival in ventilov za bazene do osvetlitve bazena in pribora za čiščenje bazena. Ena najbolj pomembnih stvari je pokrivalo za bazen, saj lahko le-ta podaljša kopalno sezono, obenem pa skrbi, da v vodo ne padajo različni delci iz okolice. Izbirate lahko med različnimi pokrivali za bazene, od bazenskih streh, rolet do termalnih pokrival. Bazenske strehe so najučinkovitejše pokrivalo za bazene, saj podaljšajo sezono kopanja, plavate lahko pod streho na toplem, zaščitijo bazen pred vetrom, zagotavljajo varnost, manj dela s sesanjem in ščitijo vodo pred listjem, mrčesom in ostalo umazanijo. Bazenske rolete so pokrivalo za bazen, pri katerem lahko izbirate barvo, so estetski dodatek k hiši, obenem pa izolirajo bazensko vodo, saj so votle in na površini vode. Termalno pokrivalo za bazene je stabilno, z debelino 0,4 mm lahko je fiksno ali na kolesih. Ne glede na to, za katero pokrivalo za bazene ali dodatno opremo se boste odločili, smo prepričani, da boste zadovoljni.

Oprema za bazen


Bazeni in oprema na voljo ugodno v Ema d.o.o.

Ne glede na to, za kateri bazen ali pokrivalo za bazen se boste odločili, vam bomo z veseljem pomagali in zgradili kvaliteten bazen, ki bo zadostil vašim željam in potrebam. Prepričani smo, da boste izjemno zadovoljni z našim delom in se boste brezskrbno prepuščali uživanju v vašem bazenu s kvalitetno opremo. V kolikor imate glede bazenov in opreme v naši ponudbi kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili in vam svetovali. Tukaj smo za vas. Zagotovite si svoj bazen in opremo po ugodni ceni v eni izmed naših akcij na spletni strani in se pridružite našim zadovoljnim strankam.